Regn

Usch idag är det inget vidare väder, men samtidigt behöver det regna så det inte blir alltför torrt så synd att klaga. Men tycker faktiskt värmen är ganska seg på att komma, kanske betyder det att vi får längre sommar framåt höstkanten med värme?? =). Eller annars kort o tråkig sommar :P.

Idag blir det en riktig segdag, skönt det med. Ska städa i stallet innan jobbet och så håller jag på o tvättar för fullt, ganska skönt o få allting rent. Hängde ut tävtt igår förmiddag som jag glömde ta in igår kväll så ja, nu är den dyngsur, funderar på om den ska få komma in o centrifugeras eller om den ska få torka imorgon =D.

Man blir spyfärdig på all j-vla rabatter man har i trädgården, vem fasiken gillar att rensa ogräs varje dag, inte gör jag det iaf. Hade vi bara haft "normalt" med ogräs så visst, men nu har vi den förbannade kirskålen som tar över allting. Och det går fasiken inte att utrota den, vi har den överallt. Hagar, gräsmatta, rabatter, diken ja överallt och de spider sig genom att skjuta ifrån sig rötter. Blä för kirskål, funderar starkt på att lägga igen de flesta rabatterna, men trist för det finns en hel del fina blommor i, men men =(.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Apropå Kirskål, varför gör ni inte soppa och sådant av det? :p

2009-05-18 @ 11:02:03
URL: http://musikoffer.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0