Sagan om den lille Bagheera

För 2 vintrar sedan en kväll ringde Håkan och sa att det satt en svart liten kattunge på trappen hemma och frågade vad han skulle göra med honom. Jag sa att han får försöka schasa iväg honom elelr gå runt till grannar och fråga om de vet vems katten är.
Sagt och gjort, han knallade runt med katten innanför jackan dagarna före jul, riktigt kallt och trist var det och hittade vart han hörde hemma. Hos en granne som inte tog in sina katter utan gav dem mat på trappen bara =/. Skönt iaf att han hittade hans hem tyckte jag. Dagen efter satt den där lille katten på trappen igen, och Håkan gick hem med honom en än gång. Dagen efter satt han där igen så försökte Håkan jaga bort honom från gården med olika metoder. ( Varför vi inte ville ha honom på gården var för att våran andra katt var livrädd för honom och vägrade gå ut ). Katten fösvann iaf, men återkom snabbt i flera dagar.
Till slut gav vi upp och Håkan gick ner för att fråga om vi fick ta över honom istället och efter en viss tvekan fick vi ta honom.
Självklart fick han heta Bagheera, vad annars?. Kolsvart med stora gula ögon, och den andra katten heter Baloo, så Bagheera var ett mycket passande namn =)!.
När vi först tog in honom så åt han i massor sedan gick han och la sig o sov och där låg i nästan 2-3dygn, när vi tog han och kastade ut han för pinka så gjorde han det han skulle sedan ville han snabbt in igen och sova. Vi trodde han var sjuk, men efter ett par dagar vart det fart i han och fy fasiken vad han lekte och vad han åt!.han var nog helt enkelt helt utslagen av både hunger och trötthet, stackarn. han har aldrig gjort inne på sina 2år vi haft honom, inte ens när vi råkat stänga in honom i över ett dygn så har han inget gjort. Och han är uppfödd utomhus, visst är det ganska otroligt??!!.
Nu har han som sagt vart hos oss i snart 2år och ack vad jag gillar den katten, han är skitcool, är man arg/ledsen någon dag räcker det att titta på han för han busar alltid till det på något höger eller vänster =)!.
Älskar dig lille Bagheera eller Rhino kanske man ska säga =D.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Lille Bagheera :D

Eller lille och lille han är ju inte så liten längre.

2009-05-19 @ 14:16:08
URL: http://www.emeliebergdahl.blogspot.com
Postat av: Sandra

Rhino! :D

2009-05-19 @ 15:19:41
URL: http://musikoffer.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0