Renoveringen ?



En del undrar nog hur det går för oss i renoveringen, jadu, det går långsamt kan jag säga.

Kaklingen i badrummet är inte klart, trodde vi skulle vara klara för länge sedan, men så fort vi ska göra något så kommer det annat i vägen. Så har det vart nu i några veckors tid.
Djur har behövt extra tillpassning och pyssel, båda bilarna har gått sönder så de har blivit lagade i omgångar och det är fortfarande småfel på båda bilarna.
Hästtransporten blev det lite strul med.  Vattnet har krånglat i stallet och till sist som ni läste innan så fungerade det inte alls.
Håkan har jobbat 6dgr i veckan, då de har massor på jobbet att göra och han vill få chansen att tjäna extra pengar, vilket är till stor hjälp här hemma med de pengarna.
Jag har jobbat över nästan varenda natt jag jobbat allt från 1h till 2h mycket på grund av väglaget, väntan på att få backa in till kaj, extrakörning och allmänt trassel som blir i kylan.

Ja, det har och är fortfarande kaos med mycket här hemma, men det ordnar sig bit för bit. Ibland ( som idag ) måste man bara göra ingenting. Vi orkar inte annat idag, helt slut båda två, länge sedan man gjorde " ingenting".

Men vi överlever, även om det är kärvt ibland och livet inte är på topp alla dagar så fungerar det i alla fall och det är huvudsaken =).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0