Familjen på besökIdag har vi ( Jag, Håkan och Sandra ) haft mamma, Janne, Emelie och Emil på besök =). Vi bjöd på mat och de bjöd på trevligt sällskap, precis så som det är när man trivs.
Åt god mat och god efterrätt, blev en hel del prat och annat.
Emil ville följa med ut och köra häst så vi selade på Rut och körde ut en sväng han och jag, travade lite grand, men var så mycket flugor så Rut blev irriterad.
Emil körde Rut nästan hela vägen hem, duktiga Rut som gör allt vad man säger åt henne ;).

Tycker det är så kul att träffas och umgås med er familjen, tråkigt bara att man ses så sällan, men dygnet har bara 24h så inget man kan göra åt tyvärr.
Måste bara åka upp till er och titta hur det blev med Emelies tapeter, riktigt nyfiken ;).

Tusen tack för en underbar dag <3

Gipset uppsattNu har det kommit upp gips på väggarna i köket. Ser genast mycket trevligare ut, men dock så skämmer taket hela köksbilden, men taket ska bli uppsatt i veckan =).Nu längtar man verkligen tills det är klart då man vet att det inte är så mycket kvar egentligen i själva köket kvar ;), fast det är en hel del annat i badrummet och så som måste göras också.Så jäkla snyggt med djupa fönstersmygare, kan inte fatta hur mycket det gjorde både invändigt och utvändigt att flytta ut fönstrena, längtar nu tills vi kan flytta ut alla fönster i hela kåken =).Virket börjar minska och det ser jag som positivt då man vet att det börjar närma sig mer och mer mot nytt kök och badrum.Var tvungna att testa fläkten lite ;). Visst är den snygg??. Riktigt ordentligt snygg till och med enligt oss, sjukt snygg möbel och inte bara en fläkt.
Blev tvungna att sätta upp den för att se att spiroröret blev rätt och så.

Taket är reglat, och på måndag väntas det elektriker som kommer och byter ut elcentralen och visar hur man drar elen på bästa sätt i taket. Vi ska ha spotlights i taket så det är en del dragningar.

Taket hålls på och målas, ska måla det en gång innan vi sätter upp det och ev målas en gång till när det är uppsatt, får se ur resultatet blir då.
Tisdagens roandeIgår kväll ville jag helt enkelt roa mig ordentligt så jag gick ut i hagen och rensade bort alla förbaskade kardborrsbuskar. ( ingen aning vad de heter utan kallar dem kardborrebuskar).
Hatar att ha dem i hagen, de fastnar i hästarnas luggar, hovskägg, svansar och man. Inte kul att reda ut det !

Så det tog sig en bra tid att leta rätt på alla och klippa bort dem.
Och inte bara för att det tog tid med det, inte lätt när man har en häst som går efter en och knuffar in en i brännässlorna när man står på huk och klipper, eller så tog han tag i kardborrbusken när man fått bort en och sprang iväg med den. lekfull? nä vadå =)
Sötnosen Ari var det, gick efter mig som följa John gubbe hela tiden =)

RoligtDet börjar hända en hel del i köket nu, nu ser man verkligen hur det kommer se ut =).Avloppsdelar bytta och alla vattenledningar nästan klara, bara de som ska in i badrummet kvar.Vi skaffar en ny elcentral så kommer en elektriker och ska byta den imorgon troligen om tiden räckte till sa han =). kan vara skönt att slippa det där eländiga råttboet och få in en riktigt central med brytare och allt vad det heter. Flexslangar dragna överallt och eldoser uppsatta där vi ska ha dem, så sedan är det bara elen som ska dras och kopplas in överallt.


Duktiga RutDetta är 5:e gången jag kör Rut helt ordentligt. Körde ut helt själv för första gången. Och jag säger bara en sak = WOW vilken kanonduktig häst!
Hon tycker det är lite krångligt att vända då vagnen går på hennes fina mage och det ogillar hon, men vi övade på att vända och backa med vagn, ökad skritt och trav. Allting fixar hon och lyssnar på minsta vink man gör bakom rumpan på henne =)Äntligen hemma säger Rut =). Funkar hur fint som helst att vara ute med Rut nu när man sätter på henne öronhuva, flugpannband och en sönderkliptt flughuva som jag fäster runt mulen. Då kommer inga smågrejer på henne i ansiktet, hon ser ut som värsta ballerinahästen och tror folk får sig ett gott skratt när vi möter bilar, men det är det värt. Rut älskar när jag kommer med alla grejer och ska sätta på henne det, lugnar ner henne till max =).
Mammas pärla som är sååå duktig, finns inga ord som kan beskriva det =)!.

Inhyrd i stalletIgår när jag mockade i Ruts box så råkade jag peta på något som kurrade och fräste ordentligt. Fattade inte alls vad det var, men efter att jag tagit bort en massa halm såg jag vad det var..
Nämligen en Igelkott =). Jag älskar igelkottar så blev riktigt glad att se den, bara hoppas på att den inte vart skadad av min högaffel eller att det inte blivit trampad av Rut som vart inne över dagen i boxen i 4h..

Sötnosen Piggekott tror jag stortrivs i stallet, pellets i kaninboxen och vatten ute i gången och massor att gömma sig i =).

KöketVäggarna har börjat tagit form, börjades förra veckan. Nu är det mycket mera gjort, men det kommer bilder på det senare eller imorgon.
Börjar förstå att det kommer stå ett kök här snart =). Ska bli ganska skönt att få det varmt om fötterna, slippa att vattnet fryser och bara njuta av ett nytt kök. Tror vi kommer äta varenda måltid i köket hädanefter ;).
Vi är ganska slarviga med att äta i just köket utan brukar bli framför tv eller datorn, men nu kanske man kan trivas i köket och njuta av att äta där =).

BadrummetGolvreglarna har kommit på plats, kollat upp vilka avloppsgrejer vi behöver som ska handlas idag.Jag har satt papp på hela väggarna, fönstret är utflyttat, ska sätta lite små remser med pappa där nu också så det blir helt tätt. Måste få säga att det var bland det bästa vi bestämt att flytta ut fönstrena, jäklar i havet vad snyggt det blir !. Ca 40cm fönstersmygare är inte helt fel ;).Plasten är ditlagd, gruset har kommit på, bräder för blindbotten ditsatta, kortlingar påbörjat, jag ska skruva dit de sista idag om jag hinner. Sedan ska avloppsdelarna dit och så ska Ignucellen läggas dit och det blir pillrigt eftersom jag får ligga på mage och kräla för att få dit dem =D.
Börjar arta sig =).

FörsmakTänkte ni kunde få en liten försmak av en grej som ska sitta i vårt nya kök.
Nämligen våran fläkt =).  Stor makapär kan man säga, får se om det kommer se riktigt dumt ut eller inte. Vi har ju som sagt "ganska" lågt i takhöjd, men som det ser ut på ritningar och allt så kan det se bra ut.
Den är snedställd när den är uppsatt och bilden gör den inte rättvis i storlek.

Skitsnygg är mitt ordval om den ! ;)

Dolly PartonEmma & Peder har ett vilddjur till kissebebis. Hon heter Dolly Parton, men kallas för Dolly.Här är hon ganska lugn eftersom hon nyss sovit och jag väckte henne =D, men annars for hon runt som jag vet inte vad, mer vild än tam, men fruktansvärt snäll.
Och älskar lilla Alicia gör hon, hon gör inget illa mot Alicia inte ens försöker leka med henne =).

Mosters älsklingIdag var jag och träffade min systerdotter för första gången.
Jag har inte berättat något om att jag blivit moster, men jag har velat haft bilder och det har jag nu ;).

Emma och Peder satte det fina namnet Alicia på henne, superfint namn på en superfin flicka. Hon kom till världen den 4:e juli kl. 23.38 var 51cm lång och vägde 3400g =)

Stolta mamman på bilden ovan med sitt andra barn Dolly och barbapapa =DMycket stolt moster. Hade kunnat sitta kvar i timmar och bara titta på henne. Helt underbara hela hon, så himla snäll. Hon säger knappt ingenting och bara sover, fast hon var vaken och tittade ganska mycket när jag var där.Sötnosen Alicia <3Hade med mig bl a Barbapapa gosedjur som snabbt fick vaka över Alicia. Emma gillar barbapapa så man vet vad man ska köpa om man hittar det ;).Skjutsade iväg dem till affären så de fick handla mat som de bjöd mig på. Riktigt gott, det gjorde du bra Peder =)!
Alicia däremot tyckte inte bilbarns stolen var sådär jätte populär, men inne i bilen sa hon inte ett knyst.Hon är så himla söt, går inte att ta bort blicken ifrån henne och självklart fick moster äran att mata henne, vilket var hur underbart som helst mellan alla småpruttar ;).Stolta mamman med Alicia, nybytt där bak =D.

Men kom på nu när jag sitter och tittar på bilderna att jag inte tog kort på stolta pappan peder, förstår inte att jag glömde det ??!!. Blir nästa gång ;).

Tusen tack för titten Emma & Peder. Var jätte trevligt och jag kommer gärna snart igen, så fort jag har tid =).
Tack för god mat och trevligt sällskap också.
Pussa Alicia från moster <3

Tävling om fina smycketDetta fina smycke är jag med och tävlar om. Smycket kommer ifrån Er.Design och tävlingen arrangeras av Exxa.

Tycker ni ska gå in på Exxas blogg och titta. Vilka otroligt fina hundar och riktigt fin blogg =).

Nu håller jag tummar och tår att vinsten går till mig, så himla fint smycke !.

Gå gärna in på Er.Design och kolla runt, finns mycket fint att kolla på =).

Tävling om fina smycket


GolvetOch igår blev även golvet färdiglagt =). Hann inte med att ta kort innan det började komma grejer på det, så ikväll ska jag rensa golvet och ta bättre kort.
Här på bilden har extra skivor lagts in för att inte gå för mycket på köksgolvet. Gubbarna håller just nu på med badrummet och det kånkas och bärs grejer som vi inte vill riskera att tappa på köksgolvet.

Golvet är så rakt det nästan kan bli, jag blir riktigt imponerad hur duktiga de är, speciellt Sune. Så duktig, och det är skönt att veta att det blir bra gjort =).

Takhöjden känns riktigt låg mot förut, men det är för att golvet är nu rakt, det skillde lite mer än 7cm på flera ställen förut. Takhöjden blir runt 2,12m när det är klart.

GolvläggningIgår börjades det läggas isolering och golv..Såhär gjorde vi med plankan vi skrivit text på =D, antar att nästa person som gör om golvet inte kan missa den då ;). Lite småkul faktiskt.

Fina BalooBaloo har blivit riktigt social, vi kan inte förstå det bara och framförallt har han blivit riktigt kaxig ! =)
Han är med hela tiden och går runt benen när man snickrar, inte rädd för byggsågarna eller något.

Skitkaxig precis hela tiden. Nja, okej han blir lite rädd, men inte mycket. När mamma med familj var här i lördags så var mamma ute själv och när jag kom ut så satt hon på en bänk och kelade med Baloo.. Öhhh liksom, Baloo brukar springa sin kos när de kommer och komma fram när de startar bilen.
Tycker det är riktigt skönt att alla katter accepterar att vi bygger om =)

GrundenSåhär ser det nu ut i våran grund. Först ligger det ett lager plast, över det ligger det ca 5cm makadam 8/16.
Och över den ligger det 1dm Ignusell. Sedan är det en luftspalt på 30cm innan blindbotten.Och självklart har vi inte glömt bort ventilations hålen =). Hoppas att denna grund kommer fungera bra så man slipper bekymmer.

Fina FlisaHaft finbesök också =) Grymt fina vovvsingen Flisa.Underbart kort, så synd på bakgrunden bara. Riktig fotomodell.Fina och söta Flisa.

Baloo har gått in i väggenMåste vara jobbigt att vara en hårt arbetande katt som har gått in i väggen =D haha.Ser ni hur utarbetad han är, svetten nästan sprutar om han. Måste vara jobbigt att ha träningsvärk hela dagarna också.Jaha, nu förolämpade jag visst han så nu sticker han =D.

Hjälp och besökareSvärmor hjälper oss att måla fönster. Riktgt snällt, känns skönt att slippa tänak på det.Håkans morfar är riktigt nyfiken på hur det går för oss så han far upp en hel del för att titta, vilket absolut inget gör då vi tycker det är kul när han kommer upp =).Men Håkans mormor tror att de stör hela tiden, vilket de INTE gör =) haha.

Kul med besökare som är nyfikna och vill kolla.

I lördags fick jag ett sms av mamma ( vilket inte är vanligt så man blir lite chockad ), som det frågades om de fick komma på en kaffe. Klart de får det, behövs ju inte frågas.
De stannade ganska länge vilket jag tycker är superkul och mamma Ni stör INTE heller =), bara kul när ni kommer, kul att se familjen.

BadrummetBadrummet är rivet och allt är klart för regling. Jag rev nästan allt själv, var ett par skivor som satt som bärg så lite mer muskler behövdes där ;).
Kul att riva, jag läntar tills nästa rum ska rivas.Riva riva riva.. Detta fönster ska också flyttas ut. Vi ska flytta ut alla fönster allt eftersom vi gör om.Äckliga isoleringen var mindre skoj att ta bort. Stank råttpiss så gick knappt att andas. Blä för rått nerpissad isolering, Ser ni förresten hur fint de har reglat golvet? ;). När jag skulle börja bryta i golvet så lossade hela skiten och jag for ner till grunden, tur att det inte var långt ner, men förstå att det har hållt eller var det bara en tidsfråga tills vi duschat i grunden? =D.Fina timmerväggarna framme. Älskar timmer ! Skulle jag kunna så skulle jag ha velat haft framme timmerväggarna. Så snyggt !Grunden är även urgrävd till bra nivå. Det fick vi hjälp utav Stina och Ronja, riktigt snällt, det tackar vi för =)!

Så allting är klart och förberett inför upp snickringen.

Händer lite hemmaHär sätts det papp för fullt i golv, det är helt färdigt nu.Väggarna börjar kläs med papp också, det är helt klart det med. Eller, bara en jätteliten bit kvar precis under proppskåpet, men där vill jag inte hållas, vill inte riskera att få i mig ström, så det får vänta tills det är fixat med lite kablar. Men vilken dag som helst är det helt klart. Det som är kvar kanske handlar om högst 10min arbete.

Här ser man även att det vänstra fönstret är utflyttat och det högra håller de på med.Reglarna har kommit upp i rasande takt. Enbart ett par stycken kvar.
Här är också fönstrena helt utflyttade, jag kommer får riktigt breda fönster smygare =). Älskar det!Fått byta lite avloppskrökar. Så nu är det helt okej =).

Idag fortsätter snickeriet i rasande takt. Det ska isoleras i golv och lägga dit golvet. Reglarna ska helt upp på väggarna och så tror jag det ska börjas reglas i badrummet eller om de vill regla i taket i köket.

Allt går enligt planerna, inget har hittills direkt strulat eller krånglat.

BrädbitenI tidigare inlägg har jag skrivit om att vi hittade en brädbit som förra ägarna skrivit och lagt ner i golvet.
Det stod " Den 16juni 1982 lade vi detta golv med mycket möda och besvär. Hoppas det kommer hålla i 100år. " Och så skrev de under med sina namn.

Håkan ville skriva han också så vi gjorde ett streck och skrev på sidan " Den 14juli 2010 lade vi om detta fuskbygge till golv utan möda och tämligen enkelt. Så nu kommer det faktiskt att hålla i 100år" , och så våra namn inklusive snickarens namn.

Kan vara ganska kul för nästa människa som gör om golvet =).

Gjutningen mmGlömt att visa bild på hur Håkan gjöt vägg eller vad man ska kalla det, det golvreglarna ligger på.
Blev riktigt bra!.Vi har ganska breda stockar i våra väggar, den bredaste som vi stött på i köket är 32cm tjock !! =).
Helt otroligt att få se dessa stors stockar och veta om att det är riktigt hantverk också. De har verkligen huggit ur stockarna med yxa och lagt dit dem med största omsorg.Den här stocken har de till och med huggit ur en bra bit och sedan har den fortsatt och perfekt passform.
Tror inte att det är många i dagens läge som fixar att göra sådan här hus som vi bor i. Rena hantverkshus, jag är hel imponerad. Jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja byta detta hus mot ett nybyggt, ALDRIG !!! =)
Jag talar nog för oss båda två när vi säger att vi älskar detta hus och denna gård, bästa köp någonsin!

Snart har vi golv i köketIgår kom snickaren Sune hit för första gången och det diskuterades och börjades lite smått arbetas.
Golvreglar kom upp i rasande takt.Strulade ingenting med reglarna, var hur skönt som helst.Idag fortsattes det med plast och grus i botten, lades dit stöd för blindbotten, kanske man kan kalla det.Ignusellen ( sorts frigolitisolering) kom på plats. Stödläkten helt klart, asfaltboarden och pappen ditsatt, men bild på det kommer senare då jag inte tagit någon än.
Börjat regla i väggarna och bestämt oss för att flytta ut fönstrena, vi har jättebreda fönsterbläck på utsidan, men vill ha det på insidan.
Jag har rivit ner hela badrummet helt själv ( stolt =D hehe ) idag också. Var vidrigt att riva då det stank råttpiss något så grymt mycket, men men bita ihop och ta bort.

Nu ska jag sova för imorgon fortsätter det.....

Mera materialFick åka och köpa asfaltsboard ( stavning? ) idag för det hade vi glömt bort att göra. Men det var snabbt fixat.
En del av virkeshögen vi köpt, en hel del har redan användts och jag glömde ta kort innan dess.

Mycket pengar har allting kostat, men i slutändan kommer det vara värt varenda krona. Förstå, vi kommer få varmare i huset, slipper drag och hoppas och nästan vet att vi kommer slippa att vattnet fryser =).
Det är det viktigaste för mig att få omgjort sedan är det ett stort plus i kanten att vi får nytt kök och badrum på kuppen ;).

MaterialI fredags bar det av med liten lastbil mot Rickards i Hallsberg och målet var att hämta en jädrans massa virke ocg annat byggnadsmaterial som behövs.
Fick åka 2 vändor då vikten skena iväg så lastbilen fick inte ta det. Vikten slutade på 3.5ton för allt virke mm, och det blev för tungt.
Vi hade riktigt bra flyt då Håkan stötte ihop med en bekant när han var där och tittade i veckan vad de hade och bekanten har eget företag och var precis där och köpte frigolit för 1.4mille så han sa åt chefen att vi skulle ha bra rabatt hos dem om vi skulle handla där =)!
Snacka om att Håkan blev chockad, han sa ingenting om det till bekanten utan det var han själv som sa så, men glada blev vi för vi fick riktigt bra pris på allting =D! Ibland har man bara tur =)

Hur bra service som helst där, hjälpte till med all lastningen. Stormtrivdes där, det tog flera timmar sammanlagt för oss att få hem allt. Givetvis så glömde jag ta kort på lasten i lastbilen och jag har fortfarande inte tagit kort på virket, men det kommer =D. Kan inte tänka på allt.

Skönt att mycket är hemma, inte mkt mer som ska köpas i byggnads material väg nu. Bara en hel del annat.


Bästa kompisen i renoveringenDetta är vår kompis i renoveringen, tål damm och fukt och är stöttålig. Kan det bli bättre? ;).
Bra ljud och hyfsat bra mottagning för att vara på landet i vårt hus är det också i den =).

Fick med den när vi köpte en skruvdragare, var riktigt bra kampanj, då den annars är ganska dyr, så bäst att passa på =D.

Detta är en av mina drömbilarDen här bilen får gärna någon köpa åt mig, finns det någon snäll själ som kan göra det ?. Jag lovar att aldrig klaga. Så jävla snygg och rör på sig gör den också när man gasar, sådant gillar jag, fort ska det gå =D.Skulle älska att ha en sådan bil, fatta hur kul man kan ha med den?. Leka är ett måste när man har en sådan bil.Fina bilen !!
Fast jag skulle helst vilja ha en äldre modell, en 1967 årsmodell kanske.

All min kärlek till Shelby GT500 !!!


Power i lördags

Inte bloggat på ett bra tag nu, tiden räcker aldrig tid att sitta längre stunder, men nu väntar jag på att tiden ska gå så jag får åka till veterinären så då passar jag på och bloggar lite =D.I lördags var vi upp till Västerås, men vi åkte aldrig in mot stan där den riktigt crusingen är utan åkte mot Skultuna och tittade på Hotrods bilarna där de hade någon slags träff =).Finns många riktigt snygga, men det finns också vissa bilar man inte riktigt förstår sig på att de vågar åka med dem. Jag tycker det är riktigt trist att jag kan så lite om hotrods modellerna, aldrig intresserat mig förrens nu. Så nu ska här läras =D.
Fin bil ovan.Så grymt läckra färger de här hade, synd att ljuset inte gör färgen rättvis. Så läckra lila färger.Något låg, misstänker att de höjer den innan de åker =D.Den här bilen hade också grymt snygg färg, men bilden gör den lååångt ifrån rättvis tyvärr..Kalifornialack.Bye bye Hotrodar, tycker sådana här bilar är riktigt tuffa, nu vill jag också ha en =D. Fast det är inte min drömbil på långa vägar =P.

Fortsättning följer..Ihelgen har vi svetsat armering, ska bli en form som ska gjutas i för att hålla upp mot väggen och så att vi har något att lägga reglarna på.
Håkan fortsatte igår och byggde gjutform så ikväll ska han nog dra igång och gjuta medans jag är iväg och jobbar. Vill inte jobba, vill vara hemma och hjälpa till !!.

Igår var vi iväg till Karlskoga och köpte isolering till grunden. Så snart ska markduk, grus och isoleringen dit =).
Börjar arta sig, och nästa helg kommer snickaren hit för första gången så nu drar det snart igång på allvar =).
Denna lilla sak har vi fått låna för att kunna mäta ut exakta mått överallt på gjutningen mm.
Tusen tack för lånet !! =)

Stora hagen igenIdag släppte vi ut dem i stora sommarhagen igen för andra gången detta år. Den här gången vart det lite mera fart i dem än förra gången när jag och Sandra släppte dem.
Ari kommer upp springandes.Rut hänger på med sin fisförnäma stil i trav ;)Mums vad gott säger Ari, finns ju massor..Rut ser extremt tjock ut på denna bild, men så tjock är hon inte. Gott med gräs tycker hon också =).När vi fyllde vatten stod de och väntade på att vi skulle rengöra baljerna färdigt så de fick dricka.
och direkt dök de ner samtidigt.
Man kan ju tro att jag aldrig ger dem vatten så törstiga var de, men värmen tar ut sin rätt för det lilla de sprang antar jag.
Bra att de dricker, tycker de skulle behöva dricka mera, men upp till dem.

SvårtLivet är bra svårt ibland med allt som hör till livet. Bara att svälja och gå vidare.

Nu ska jag försöka sova, klockan börjar röra sig mot 01.30, men jag är inte trött, ska lösa korsord och se om jag somnar.

Jala, den lilla älsklingenJag är som kanske alla vet Djurälskare. men är det något djur som riktigt ligger mig extra varmt om hjärtat så är det noshörningar!
Kolmården fick äran att uppleva lilla Jalas födelse den 25november 2009. Hon kom ut som en riktig liten 60kg klump =D.Förstå att den lilla underbara varelse snart kommer väga 2000-2500kg. Där kan vi snacka om dundermjölk som hon diar, men så diar de också i 2år.Blev lite småtrött sådär emellanåt. Stod hur länge som helst ock kollade in dem. Fanns några stycken av dem. Vi hade lyckan att få se dem på nästan så nära man kan. de gick precis nedanför stenmuren.
Fia var helt överlycklig att få se dem och speciellt lilla Jala så nära.
Jag ville så gärna hoppa ner och pussa på henne, hmm undra vad mamman hade sagt då? =D.Hornen ligger en aning i lä mot mammans.Visst är hon söt?Så himla fina båda två. Riktigt stolt mamma var det och det förstår jag med en sådan fin bebis.

Jag vill dit igen innan de stänger för att se Jala och de andra. Se om jag får med mig Håkan en gång till eller om jag kanske får med mig någon annan =).

Allt möjligtVårt helt underbara vårdträd som vi har ca 5m rakt fram från våran ytterdörr. Jag fullkomligt älskar det trädet !.
Fyller en bra funktion också, blir aldrig direkt jättehett i huset om sommrarna utan håller sig skapligt svalt.Ena rhododendron busken Håkan fick av sin farmor och farfar. Båda två har blommat jättefint och mycket blommor pår dem =).Granen den växer oxh växer. Detta är en Balsamgran som Håkan ryckte upp ur en skog, skottet var ca 3cm stort så vi trodde inte det skulle ta sig, men det gjorde den och det har växt rejält på 2år =D.Längtar man tillbaka till detta?? Fy tusan vad snö vi hade, många säger att vi inte kommer få så mycket någonsin igen, jag vågar mig inte på att ens fundera något. Vädret är så konstigt nu förtiden så man vet aldrig. Ta dagen som den kommer istället =).
Men jag är väldigt glad att jag fått upplevt så mycket snö!men just nu njuter jag i fulla drag av sommaren som äntligen kommit med stormsteg. Så härligt. Och så jobbar jag bara nästa vecka och enbart 4 nätter. Så på torsdags morgon nästa vecka så kommer jag le brett på vägen hem från jobbet och veta att 5 helt underbara veckor väntar mig!!
Även om det blir långt ifrån lugnt, men ska bli skönt att vara hemma hela dagarna. Jag får aldrig nog av våran gård =)!

RSS 2.0