Material



I fredags bar det av med liten lastbil mot Rickards i Hallsberg och målet var att hämta en jädrans massa virke ocg annat byggnadsmaterial som behövs.
Fick åka 2 vändor då vikten skena iväg så lastbilen fick inte ta det. Vikten slutade på 3.5ton för allt virke mm, och det blev för tungt.
Vi hade riktigt bra flyt då Håkan stötte ihop med en bekant när han var där och tittade i veckan vad de hade och bekanten har eget företag och var precis där och köpte frigolit för 1.4mille så han sa åt chefen att vi skulle ha bra rabatt hos dem om vi skulle handla där =)!
Snacka om att Håkan blev chockad, han sa ingenting om det till bekanten utan det var han själv som sa så, men glada blev vi för vi fick riktigt bra pris på allting =D! Ibland har man bara tur =)

Hur bra service som helst där, hjälpte till med all lastningen. Stormtrivdes där, det tog flera timmar sammanlagt för oss att få hem allt. Givetvis så glömde jag ta kort på lasten i lastbilen och jag har fortfarande inte tagit kort på virket, men det kommer =D. Kan inte tänka på allt.

Skönt att mycket är hemma, inte mkt mer som ska köpas i byggnads material väg nu. Bara en hel del annat.






Kommentarer
Postat av: Sofia

OJOJOJ, vad grejer! :) Ska bli så kul att se sen när allt är på plats!



2010-07-13 @ 17:31:33
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0