Gipset uppsatt



Nu har det kommit upp gips på väggarna i köket. Ser genast mycket trevligare ut, men dock så skämmer taket hela köksbilden, men taket ska bli uppsatt i veckan =).



Nu längtar man verkligen tills det är klart då man vet att det inte är så mycket kvar egentligen i själva köket kvar ;), fast det är en hel del annat i badrummet och så som måste göras också.



Så jäkla snyggt med djupa fönstersmygare, kan inte fatta hur mycket det gjorde både invändigt och utvändigt att flytta ut fönstrena, längtar nu tills vi kan flytta ut alla fönster i hela kåken =).



Virket börjar minska och det ser jag som positivt då man vet att det börjar närma sig mer och mer mot nytt kök och badrum.



Var tvungna att testa fläkten lite ;). Visst är den snygg??. Riktigt ordentligt snygg till och med enligt oss, sjukt snygg möbel och inte bara en fläkt.
Blev tvungna att sätta upp den för att se att spiroröret blev rätt och så.

Taket är reglat, och på måndag väntas det elektriker som kommer och byter ut elcentralen och visar hur man drar elen på bästa sätt i taket. Vi ska ha spotlights i taket så det är en del dragningar.

Taket hålls på och målas, ska måla det en gång innan vi sätter upp det och ev målas en gång till när det är uppsatt, får se ur resultatet blir då.




Kommentarer
Postat av: Sofia

Åh vad kul det var att komma tillbaks efter en vecka och se allt som har hänt!!! :)



I veckan tänker jag våldgästa ngt, bara så du vet. Med bullarna redo.

2010-07-31 @ 23:36:56
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/
Postat av: Sofia

Väldigt avundsjuk på dina fönstersmygare. jag älskar också att ha djupa. Men ngn gång i framtiden kanske jag också får det... :)

2010-08-01 @ 19:04:00
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0