Dränering



Håkan började häromdagen och gräva lite i huskanten och upptäckte att de har grävt dränering en gång i tiden..
Vilket är juh jättebra,,, om de hade gjort det hela rätt =/.
De har lagt ner dräneringsröret precis under backen, vilkte betyder att det ligger i jämnhöjd eller strax ovanför golvet inne i huset.. Till vilken nytta gör dräneringen då kan man undra ?!.

Jag blir inte arg längre när vi upptäcker alla fel de gjort, jag blir helt enkelt full i skratt. Vad ska man liksom göra åt saken?!. Orkar inte bråka i rätten med dem, utan då får man försöka ta det på så roat sätt som möjligt =D.

Idag kommer Håkans kompis, Micke och ska hjälpa oss med att gräva dränering. De lastar grävmaskinen på lastbilen 15.30 idag och kommer sedan runt 17 tiden skulle jag tro. Och så blir det att gräva dränering för hela kvällen. De gräver tills de är klara även om det går in på natten, så vi får väl hoppas att grannarna inte bryr sig !
Och gör de det, så är det deras ensak, vi gör vad vi vill på vår tomt =P, lite småelakt sagt, men men.

Imorgon ska vi gräva i grunden, ser inte fram emot det arbetet, men skönt när det kommer vara klart !.
Lillebror lekte lite farligt här i veckan så han bröt foten, kommer vara gipsad i 6v sammanlagt om det läker som det ska.
Han tycker inte livet är på topp, för 2 somrar sedan så bröt han handen och kunde då inte bada, detta är är det foten så inget badande nu heller =P.
På grund av hans handikapp så kan han såklart inte vara med och gräva och det ställer till lite småproblem, vi är för få att gräva =/. Är bara jag, Håkan och så en granne, Micke som ska gräva. Håkans kompis, Micke han sköter grävmaskinen hela dagen och snälla Birgitta fixar maten så vi slipper tänka på det.
Men men det får gå ändå, allting hände i sista sekund så inte direkt många som kan då.
Vill inte direkt tränga mig på och fråga vissa heller såhär i sista sekunden =/.

Det löser sig alltid, det kommer gå bra det här =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0