Fredagen



När vi vaknat upp och gjort oss iordning så hade vi bestämt att vi skulle träffa Håkans syster Kristina och hennes sambo Ronja.
De tog lite väl lång tid på sig att komma inåt stan så vi gick runt och tittade på allt möjligt och fikade i lugn ro kan man säga. När de väl kommit så tog gick vi och käkade och så tog vi en långpromenad.



Här hamnade vi uppe på några klippor som var hur skönt som helst att sitta och slappa på.
Kristina är till vänster och Ronja i mitten, deras hund, Flisa syns i mitten =)



De var "hund"vakt åt sin kompis lilla råtta, nämligen en chihuahua. Elsa hette hon och var runt 7år om jag inte minns fel. Hon vägde ca 1.5kg och var så liten så när det var mycket folk där vi gick fick man bära henne annars hade hon blivit ihjäl trampad.
Jag fick bära på henne hela tiden, vilket jag tyckte var mysigt. Ack så mysiga små råttor de där är. Dålig bild ovan, men till vänster om henne ligger det en syrenkvist, då kanske ni fattar hur liten hon var =).
Tyvärr så glömde vi helt bort att ta fler bilder på henne, hon var så jäkla söt!!



Flisa, som hunden ovan heter är en helt fantastiskt underbar hund. Hon är av rasen Amstaff/Pitbull.
De har riktigt bra pli på henne.
Jag blev helt chockad över hur stockholmare betedde sig mot henne när de gick med henne på stan.
Massor flög lång väg så fort de fick se henne av rädsla, många svor åt henne och pekade finger. De flesta ryggade tillbaka eller bara skakade på huvudet!!
Vad f*n är det för fel på folk egentligen??. Bara för hon går under det vidriga namnet "kamphund" så ska man vara rädd för henne eller??.
Hatar ordet kamphund, för det är så himla negativt i folks öron.

Flisa är hur underbar som helst, skulle vi bo nära skulle jag vara hundvakt jämt! Älskar den hunden =).



På vägen tillbaka mot bilen så möttes vi av de här små dunbollarna =)
Vet dock inte vad de heter, någon som vet vad det är för art?

Sedan sa va hejdå och begav oss mot Norrköping till nästa hotell, vägen dit var hemsk !! Vi körde fel för GPS: hoppade inte igång, blev det fel och när vi väl kommit ur stan så började köerna på 2h. Jag blev hur åksjuk som helst, hade druckit för dåligt under dagen så jag höll på att svimma...
Blä för resan till Norrköping, men vi hittade dit till slut och vi hade inte bokat något utan gick in och hoppades på det bästa och visst fanns det rum.
Så vi checkade in, gick ner i restaurangen för att äta, kocken glömde bort oss så vi fick maten efter 1h =/, men den var det värd att vänta på. Mums vad god den var. Souvlaki på fläskfilé med bönsallad och god dressing =).
Sedan sov vi som klubbade sälar !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0