Hästarna igen



Igår så tog jag in lilla Rut mitt på dagen för att borsta igenom, gosa och bara umgås med henne. Broddade även henne bak, då dem togs bort när hon skulle komma så inga onödiga skador skulle ske. Hon var toppensnäll.
Riktigt tittig och stirrig, men antar att det är för allting är nytt och att hon kommer lugna sig från det snart =).

Dock blev hon totalt livrädd för ena kaninen, jag brukar låta mina kaniner vara lösa i stallet och även då när hästarna kommer in. Kaninerna brukar aldrig hoppa bland benen på dem så det funkar. Men lilla Sassa kom fram till grinden vid stallöppningen och satte sig där då Rut fick syn på henne. Trodde Rut skulle dö av hjärt attack, hon bara kasta sig bakåt och hennes blick sa typ " Vad i hela helvete är det där???".
Jag skratta så jag tjöt, sedan blev jag tvungen att försöka lugna ner Rut, fick ta upp Sassa i famnen och låta Rut lukta på henne, men fick till en början klappa kaninen så Rut fick lukta på handen, sedan gick det bättre.

Gick sedan en väldigt kort promenad innna det var dags att gå till hagen igen. Tänkte göra så några dagar nu tills hon känner mig och omgivningen bättre innan man börjar på lite smått att longera och rida =).

Och knasbollen Ari vägrade komma igår, trodde jag skulle få brodda han med på dagen, men icke så det fick bli till kvällen. Se om han behagar att komma imorgon för då vill jag ut och köra. Se hur Rut tar att stå själv en stund.

Mina hästar har inte bara ett namn enligt mig.

Ari heter även: Knasboll, pucko, aribus, sötnos, snygging, aribari =P.

Rut heter även: Ruttan, Rutan, rutisen, ruttanbruttan, ruttantuttan, tjejen, rutirut, matvrak =P.

Kärt barn har många namn =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0