Isolerande rör



Någon gång i tiden så har de haft upp golvet precis utanför toan har vi märkt. Varför har vi undrat länge, men har nu fått svar på den frågan. De har tilläggs isolerat vattenledningarna som går precis utanför.

MEN, de har bara isolerat där ni kan se på bilden, precis på kanterna till höger och vänster så slutar isoleringen, Klart man gör så, eller vad säger ni??. =P. Det har inte hjälpt ett dugg.
Undra vad man tänker med när man lägger vattenledningarna som de gjort, precis på marken utan isolering från början och under badrummet så ligger ledningarna vid stenar utan isolering. Fast där har vi försökt komma under och isolerat.

Man förstår till 110% varför det har vart svinkallt i detta hus och man förstår verkligen varför vattnet har frusit så fort det har blivit mera än 8grader ute. Så förstå vad roligt vi hade det i vintras, fick ha vattnet på dropp i 2månaders tid 24timmar om dygnet plus en hel del andra dagar hit och dit =/.

Men nu är det förhoppningsvis slut med det här !!.

Imorgon kommer Sune hit, en farbror som ska hjälpa oss med renoveringen. Han och Håkan ska slå huvudena ihop och komma på någon lösning hur vi ska göra i grunden.

För vi måste gräva ut ca 1m som sagt inne i husgrunden samtidigt som vi måste gräva för dränering precis utanför huset, dränering ska tydligen ligga så nära huset som möjligt.
och gräver vi på båda sidor så rasar huset så det måste gjutas, men de ska komma på något bra sätt hoppas jag, kommer nog bli domkrafter som får lyfta huset också som hjälp.

Det här kommer bli bra, men fruktansvärt jobbigt. Kommer inte ha tid med något annat än renoveringen och hästarna.
Visst måste man ta vissa dagar man lämnar det här, men det kommer vara svårt för vi måste ha golv, väggar, tak och en dusch innan vintern. Och det är långt kvar till det är klart.
Allt det andra kan man ta i efterhand, men det jag nämnde tycker vi är viktigast!.

Kommentarer
Postat av: Marie B

Japp, ni är en bra bit på väg iaf!!! Vi har inte råd att bygga ut i år, så vi ska snart dra i gång ett liknande projekt i vårt hus!!! Icke kul, men nödvändigt :-/ Hela vårat kök tänkte vi göra om....

2010-05-29 @ 17:53:10
Postat av: Sandra

Svar:

Inget att skämmas för, jag var ju i vägen! :P

2010-05-30 @ 23:07:49
URL: http://musikoffer.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0