Köket



Såhär ser det ut i dags läget i vårt kök, minus köksbord, diskbänk och lite andra småsaker. Enbart Spis och kyloch frys som står kvar. Liiiiiite ödsligt =D



Fint va? ;P



Här kommer vi har vårt provisoriska kök i sommar, håller på för fullt och sätta upp det. Imorgon ska kopplingar köpas för att kunna sätta igång vattnet och avlopps slang ska köpas så diskmaskinen kan sättas igång =).




Känns skönt att vatten och el kommer funka där ute även om det bara är kallvatten så duger det fint för mig och diskmaskinen =)..

Nu ska det rivas en hel del och så hppas vi på mera värme snart så vi kan flytta ut tvättmasknen och duschen till stallet. Snacka om att kaninerna kommer få en chock då tvättmaskien ska stå i deras hörn i boxen, visserligen på en pallbock kan man säga men ändå, de kommer få hjärtsnurr första gången maskinen sätts igång ;).

Kommentarer
Postat av: Marie B

Vilken tur ni har denna stuga också att kunna nyttja under tiden ni renoverar köket!! Vad är det tänkt att ni skall ha stugan till sen?? Kommer ert gamla kök vara kvar där även efter renoveringen?? Ser ju helmysig ut ju stugan!!

2010-05-15 @ 06:58:52
Postat av: Sofia

Ok, nu har jag ju lite koll, så nästa vecka kör du ju Gbg, skulle man kunna få komma förbi och kika lite på "ickeköket" och nya Lillstugeköket då? På torsdag tänke jag mej, har bara med Lilleman. :) Pleeese

2010-05-15 @ 09:07:56
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0