Bloggandet

Jag har tappat lusten att blogga ett tag nu, men känner att blogg suget börjar komma tillbaka lite smått :). Anledningen till att blogg lusten avtog/avtagit är att min bärbara dator har gått sönder :(, och troligen går den inte att fixa heller, gammal är den, men hoppas den går att fixa då jag inte har råd att köpa någon ny. Just nu får jag sitta vid Håkans stationära dator och den ligger det inga bilder på eller något så lite trist är det allt. Mest trista med att min dator har pajat är ju lite bilder jag hade där som jag inte hade fixat över till externa hårddisken, men men sådant som händer antar jag :/. Och appen till Iphonen som gör att man kan blogga bättre fungerar inte heller så blir inget bloggande så heller så man tappar lite lust kan jag säga... Men hoppas att bloggandet snart kommer tillbaka med stormsteg, älskar ju att få skriva av mig om allt möjligt.

Kommentarer
Postat av: Sofia

När min data kraschade så sa dom att man kunde göra om den vanliga hårddisken till en extern hårddisk för att kunna rädda det man har ligger. kan ju vara en idé om den inte går att rädda. För min data låg det på en tusenlapp. Men jag misstänker att det kan skilja i pris.

2011-10-12 @ 14:20:39
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/
Postat av: Sofia

Sv; det kan man. :) bror gjorde det med sin bärbara när den kraschade. Det var så vi visste att vi kunde göra det med min. Men som sagt. vet inte prismässigt om det ligger lika. kan fråga bror. :)

2011-10-12 @ 15:11:01
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0