Uppehåll



Jag har bestämt mig från och med 1 januari 2011 att sluta med godis. Har haft ett uppehåll på lite mer än 1 år tidigare och det gick utan tvivel, så detta ska också gå.
Varför jag just väljer nästa år ( för alla andra gör det ? haha nejdå), är just för den där dumma knäcken som jag bara inte kan motstå i år. Att motstå den nästa år blir lättare då jag inte ätit godis på länge då, men nu kan jag bara inte motstå den, eller jag vill inte heter det nog ! ;)

Detta beslut är mest för mina tänders skull, men också för vikten. Jag har aldrig brytt mig om min vikt. Mitt måtto har alltid vart " så länge man själv mår bra så spelar det ingen roll hur man ser ut".
Mitt måtto finns fortfarande kvar, men det är så enkelt att jag har gått upp rätt så mycket i vikt, mycket på grund av min körning då jag sitter mycket och blir trött om nätterna och då äter jag allt möjligt.
Mycket beror det på att jag mår skit så orken finns inte till något. Och tack vare att jag gått upp i vikt mår jag heller inte bra.

Nu är det dags att gå ner i vikt och börja vara pigg och glad igen !.

Dags för mungiporna att strama uppåt och magen att gå neråt ;D

Kommentarer
Postat av: Lina Nyberg

sådär ja, nu har jag skrivit en Massa och lag upp MASSA bilder! :D hoppas du är nöjd nu :D



nej bra att du drar ut på det hela lite, och inte bara sluta tvärt, det brukar gå illa då.. utan trappa ner med godiset tills du är socker fri :D

2010-12-11 @ 00:59:18
URL: http://trailergirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0