Helgen



Imorgon åker vi upp till Emelie med familj. Emelie fyller hela 15år, lilla tjejen börjar bli enormt stor, minns när hon var en liten skit, de dagarna är förbi för ganska så länge sedan, men känns som för något år sedan bara !

Håkan ska jobba extra imorgon så åker direkt när han kommer hem. Efter att vi vart där så ska Emil följa med oss hem och vara hos oss ett tag. Han har påsklov nästa vecka och ville då vara med sin syster ;)
Hur länge han stannar bestämmer vi efter vägen, han kanske kommer tycka det är jobbigt att jobba natt så kanske inte vill stanna så länge, fast han är ganska eå envis när det gäller så tror att första natten blir jobbig, sedan funkar det fint.
Kommer inte hinna att hitta på så mycket roligt med han,eftersom jag jobbar,  men något roligare än vardagen ska jag nog försöka komma på ;)
På söndag blir det nog roligt för han, vi ska till kvarntopr och klättra i trapporna och då får han följa med, se hur han kommer tycka om det, inte vidare värst roligt kanske, men tror han ger sig fasiken på att klättra han med.
Hoppas det inte är dimmigt så han får se utsikten när han är uppe på toppen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0