Håkan skadad

Håkan var iväg på Enduroläger förra helgen som var och kunde vara med att köra hela lördagen, men efter uppvärmningen på söndag så sa hans rygg ifrån ( han har också problem med sin rygg och springer iväg till sjukgymnast osv ) och då slutade han köra direkt.
Han fick stå bredvid tränarna och få tips från backen vilket också är mycket givande så inga sura miner från Håkan sida inte.
I slutet skulle deltagarna delas upp i två lag och köra en sorts stafett och på ett ställe skulle de lägga ifrån sig crossarna och springa en bit och sedan tillbaka. Eftersom Håkan inte kunde vara med och köra så fick han hjälpa sitt lag med att ta emot crossarna, så slapp de lägga ner dem vilket spar tid.
Men när ena tjejen kom in med sin cross så glömde hon lägga i friläge så när hon bromsar ner crossen och hoppar av så tar Håkan emot den och crossen flyger iväg eftersom växeln var i.
det resulterar i en lårkaka med sträckning i hela det benet.
Så han har vart sjukskriven de tre dagarna denna vecka som vart, han blir bättre och bättre men det går sakta.
Han kan inte böja överhuvudtaget på benet, första dagarna fick han hjälpa benet uppför alla trappor, nu kan benet gå själv, men knappt.
Jag tycker det verkar otäckt, så personligen skulle jag åkt iväg till vårdcentral och kollat upp det eftersom han verkligen inte kan böja på benet, men Håkan säger att det är lårkaka plus sträckning så det går över av sig själv med tiden... hmm..
Hans kompis fick sig ordentlig lårkaka för några år sedan, han kände av den i över 1år efteråt.

Inte kul att se Håkan ha så ont, hoppas det går över fortare än fortast !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0