Ari tömkörs

Visst är han snygg min pojke eller vad tycker ni ?? Kan ta både positiva och negativa kommentarer :). Vet att han har lite dåligt med ryggmuskler och muskler över lag. Men bara för att hobby motioneras så tycker jag han är riktigt snygg min fina Ari !!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jättefin! Men det är ju de flesta hästar ;)

Tänkte höra om du har nåt tips på hur man ska göra, har 2 problem, det första är att när jag tar den ena hästen med ut för att rida så står den andre o ropar (gnäggar) konstant efter henne, vilket gör att hon vill bara hem. Probelm 2, rider man förbi en hage med andra hästar så blir hon livrädd, tror att det är så att hon inte ser att dessa hästar är inhägnade utan hon tror att de kan anfalla henne, o eftersom jag rider så är hon inte fri att kunna försvara sig, hon gör helomvändning o springer hem, helst kastar hon av mig på vägen med, så hon kommer fortare hem... Vad gör jag???!!

Hur gick det med Ruts hov?

2011-09-06 @ 22:48:51
Postat av: Anna

sv; ja kommentarer är alltid kul ! :D



Fin pålle du har där ! :)

2011-09-07 @ 15:48:04
URL: http://withcrazyhorse.blogg.se/
Postat av: sofia

Sv; Jadu, ge mej ngt bra ställe där jag kan gömma dom bara. med tanke på att Anton tar sig upp till takhöjd och öppnar barnlås så är det rätt kört. :) Plus att jag gärna vill ha sakerna tillgängliga när jag ska laga mat. ;) Sånt händer och ganska fort lär dom sig att man inte får hålla på med dessa saker. Livet handlar om att lära sig Och för att lära sig måste man utsättas för saker. Jag tror inte på att ha mina barn i en helt riskfri miljö. Inte vad gäller ngt. Nu menar jag inte att jag sätter en kniv i handen på dom och uppmuntrar lek. men jag tro heller inte på att ha allt inlåst. :) MAn har ju olika sätt att uppfostra på helt enkelt och jag kör på mitt. :)



Jag låter ju tillexempel mina barn lära sig själva från start att klättra i trappor, ngt som enligt en del är TOTALT LIVSFARLIGT. MEN jag vet nu efter tre barn att det är bra för deras självförtroende (dom ser att dom kan) och för deras motorik. ngt jag också fått bekräftat från dagis sen. Och Anton har från ca 2-3års ålder fått använda sax när han pysslar. Wilma också. Och nu är det dags för Elias, då sker det ibland olyckor. Men det känns helt ok.



Oj, nu blev det värsta försvarstalet. Men jag ville bara att du skulle veta hur jag tänker angående sånt här. :)

2011-09-07 @ 16:29:44
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0