Besök



Jag och Håkan hjälptes åt att sätta fönsterfoder på fönster till verkstaden och även sätta tätningslist, har bara inte blivit av att gjort det, men nu vill Håkan ha in ett element i verkstaden så då måste det tätas annars finns det ingen anledning att ha element.

Vi fick besök av mamma, Janne, Emelie och Emil sedan. Vi fikade och pratade, jättekul att se er. De hälsade på Felice, hon kände igen dem direkt det såg man. Vi gick sedan ifrån hästarna och tittade runt i ladan sen när mamma gick fram och kollade mot hagen och frågade hästarna varför de stod där och tittade så började Felice gäspa som tusan och lägga huvudet på sned =D. Det har hon aldrig gjort här, men det gör hon däremot jämt hemma hos mamma och Janne, ganska sött att se, hon visste mycket väl vilka det var och demonstrerade stort.

Håkan stack mitt i besöket till en kompis för att hämta hem datorn som han plockat ihop, moderkortet gick åt skogen för ett par veckor sedan, så han fick skicka tillbaka det och beställa ett annat istället. Det första moderkortet var inte kompatibelt med resten av sakerna i datorn, så går det när man plockar ihop själv och ska ha värsting sakerna av allt och ska chansa här och där. Hoppas att datorn funkar nu !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0