Ibland blir det inte som man tänkt sig



Lilla Baloo har inte riktigt förstått att det är mammas smultron han ligger sönder. Han verkar helt oberörd, fast det är han nog jämt.
Igår så klippte jag buskar för fullt hemma, Bubba och Baloo hjälpte till så gott de kunde. Baloo genom att titta på och pipa till ibland ( tror han sa att jag missade vissa kvistar ibland ) och Bubba genom att hoppa sönder buskarna. Så himla snällt för all hjälp =p.
Håller på att städar för fullt överallt på gården och ihelge är det nog den stora rabatten som måste få sig en omgång *suck*, kommer ta flera flera timmar....
Annars ihelgen ska jag och sandra till Segersjö, ska bli riktigt kul, hopaps bara att de har vildsvinskebaben där i år igen.
Ska titta efter nittång, och flugmedel. Jag hade hoppats få titta efter grimma och kanske täcke, men som det verkar nu blir det ingen liten Ari som kommer hem =(.
Har blivit en jäkla massa krångel med allting, jag tror jag spyr på folk som bara tänker på pengar och inte på hästen bästa!!!.
Blir det inget med Ari så vette tusan om jag orkar med detta. Hopaps då att Häggrid blir såld och sedam tar jag bort Danni och då rä jag helt enkelt hästfri... Jobbig tanke, men finns alltid min mors hästar att hälsa på.

Idag så ska jag ut med Sandra ( som vanligt ) och inhandla brödrost, elvisp och kanske något annat kul. Ja torrschampoo bara måste jag få tag i. Sandra ska inhandla brödrost och mP3 spelare och säkert något annat skoj hon med. Och så bär det av till Enköping för sista turen denna vecka..

Nu ska det ut och grejas, se om huvudvärken ger sig.

Onsdag

Igår så tog jag en rejäl sovmorgon ihop med Bubba. Vi sov till hela 10.10, till så länge på fm minns jag inte när jag gjorde sist, jag får oftast så ont i ryggen av att sova för länge, men verkar ha försvunnit efter att vi köpte den nya sängen. Älskar den där sängen fortfarande. Ångrar inte en enda sekund eller ett enda öre på att vi köpte den sängen, förut hade jag jämt ont i rygg/höfter och axlar, nu är det borta!!

Åkte vid lunch till Ica allé, hämtade ut mitt paket från Hööks, köpte tjära, skillingsryd salva, grimskaft och en superduper snygg tröja!!. Hur j-vla snygg som helst enligt mig. Lila såklart !

Efter det bar det av till Lant grodd outlet för att inhandla Mustang foder, spånbalar och militärskjortor till Håkan. Skulle ha köpt kattmat också, men det glömdes av helt.
Hoppas den affären kommer gå runt bra och att den håller samma priser hela tiden eller iaf inte höjer. Då har ni en relativt stor kund kan ni lova.. Mig !!. Hur bra som helst att kunna spara ett par kronor!

Igår blev det bestämt att det blir värdering på huset snart.. Ahh, hoppas hoppas mäklaren gillar vad vi gjort. Undra om det höjer mkt på värdet det vi gjort.. Det jag börjar noja mig över, är att vi inte gjort något inne i huset, eller jo badrum ö.v, men inget annat.
Fast å andra sidan har vi byggt sadelkammare, verkstad, vedbod, lagt nytt tak ena sidan av ladan, nytt tak drängstugan, målat nästan allt utom huset, byggt om lite här och där, och framförallt städat i massor..
Hoppas det ger lite iaf..

Nu ska jag nog ut och klippa häcken tror jag,...

Tisdag



I Tisdags var jag och Sandra ute och tömkörde Häggrid för första gången på många månader. Gud vad duktig han var min "lille" prins!!
Vi blev helimpade av honom. Han gick så himla fint och jag tömkörde in i skogen mellan alla möjliga träd och buskar, han tog styrning på minsta lilla tömtag, haltade så fort jag sa ett litet "ptroo" och satte igång när jag bara hann säga " Nu går vi.."
Testade att backa med honom för första gången, det fattade han nästan på en gång. Så jäkla duktig, inga sura miner och hoppande rumpa. Han kanske har växt ifrån iaf en hoppande rumpa, eller annars är han nog för stor för att orka med sådant =D. Häggrid skuttar inte alls lika högt längre i hagen, varken fram eller bak, kan bero på hans storlek tror jag...

Efter det så drog vi iväg till Marieberg och träffade Emma, gick runt och babblade och smågluttade i affärer. Jag köpte mig en skitsnyggt överkast på Hemtex, blev hur snyggt som helst på sängen. Mörklila på ena sidan och lite ljusare lila på andra sidan <3 !.
Va in till apoteket också, köpte mig lite Frontline och Milbemax, hmm det är inte till mig utan till mina kära Katter =).

Emma köpte lite barnkläder till Oliver. Sedan fikade vi, åt lite glass. Jag köpte hallon sorbet och polkaglass, sorbeten var hur god som helst, men polkaglassen kunde de nog ha haft mera polkasmak i. Sandra köpte polka och choklad, hon tyckte nog samma som mig, chokladen god, men polkan va dåligt med smak i.
Emma Köpte sig en biskvi, ack så sugen jag blev på det då =D.

Sedan var det jobb som gällde. Efter jobbet var det handling på willys,  jag skjutsade hem Sandra efter handlingen.
Hemma runt 22.00 tiden, rackarns vad mörkt det börjar bli nu på kvällar. Inte alls skoj, jag som har så fruktansvärt dålig syn i mörker..

Återförsäljare på Mary Kay

I måndags var jag och Sandra hemma hos en Mary Kay återförsäljare och fick oss en rejäl omgång av babbel!.
Hon babblade minst 1h bara om vem Mary Kay var, hur intressant är det på en skala liksom??!! INTE alls tyckte vi.
Fick testa en jäkla massa cremer av all dess slag.
Jag fastnade för en serie handcreme som jag tyckte verkade riktigt bra. Har nu köpt dessa och de fungerar riktigt bra, kanske funkar ännu bättre om man jobbar med mindre skitigt jobb som jag. All olja och skit som jag får på händerna hela dagarna är nog inte så bra för huden =D!.
Köpte även en serie med ansiktscreme, rengöring/Fuktlotion och foundation. Hmm Hittills har jag testat det 5ggr och jag ser absolut ingen skillnad, men ska ge det en chans får vi se.
Det är nöjd kund garanti på sakerna så antingen får man testa andra produkter eller annars pengarna tillbaka. Och med tanke på hur dyrt det var så funkar det inte, blir det nog pengarna tillbaka!!

Men man kan alltid hoppas att det är bra grejer det där, vore kul med lite förändringar


Mary Kay



Ska bli ganska kul på måndag får vi hoppas, se vad det är för hudvårdsprodukter.
Jag och Sandra ska på Mary Kay kurs. Folk säger att det är svindyrt, men riktigt bra och riktigt drygt så det räcker hur länge som helst.
Har aldrig vart på något sådant där "tjejgrej" förrut, hmm Tupperware party har jag vart på, men aldrig något annat. Inget som intresserar mig över huvudtaget. Men nu blev man mer eller mindre tvingad att gå typ, så bara och knalla iväg och se vad det är för något.
Jag har aldrig riktigt förstått vad det är som är så kul att gå på sminkpartyn, ljusparty, klädespartyn, ja vad allt nu heter. Men alla är vi olika, jag är väl inte den där riktigt tjejiga tjejen man kanske ska vara så är nog därför jag inte riktigt gillar det.
Men skulle det komma partyn med arbetskläder skulle jag springa dit, för arbetskläder är bland det bästa jag vet !.

Smaken är som baken

Ganska kul när man tänker efter hur  olika folk är. Läste på någons okänds blogg, den hade kommenterat folks klädstilar i Sthlm. Hade tagit en massa kort och lagt till kommentarer. Jag höll på att dö av skratt.
Den tyckte att allting var ute och" ja herregud man kan inte blanda den och den färgen och si o så.. De skorna till de byxorna, ahme herregud fattar de inget så kan man ju inte gå, Och på tal om den frisyren, oh gud asså!!!."
(Jag vill inte skriva om vad för kläder och allt den skrev om, personen kanske tar  illa upp då).

Jag fattar bara inte hur i hela h-lvete man kan sitta en hel dag och ta kort på folk, tycka sådana löjliga grejer är helt ute och bla bla. Man går för i h-lvete klädd som man vill, och den som inte vill följa modet så är det väl helt okej, eller?, vissa personer tycker att de som inte följer modet ska stanna hemma typ..
Hmm Jag kanske ska stanna inne för gott =D haha,.
Jag tycker det är ganska kul att gå in på te x Marieberg med arbetskläder, vet ni hur mycket folk, speciellt tjejer glor?!. man skulle kunna tro att ögonen ska ploppa ut, och de som jobbar i klädesföretagen glor nog nästan mest.
De tror nog att bara för att jag är arbetsklädd så är jag världens skitigaste människa och hur i helskotta vågar jag gå bland nya och rena kläder... Hmm, undra när folk ska förstå att även arbetskläder kan vara rena och att om jag skulle vara det minsta skitig så att det smutsar ner så går jag för i helskotta inte på kläderna =D.

Smaken är som baken, och tur är väl det för vem skulle vilja digga Thomas di Leva och äta blodpudding?!.

I dag måste det ske



Usch vad tiden rinner ifrån. Denna lilla dam har blivit  så stor och ska börja 7:an nästa vecka. Hoppas verkligen att det kommer bli superkul med alla nya kompisar, lärare och nya skolan. Vet att du kommer vara skitsnygg när du ska vara iväg, du har bra smak Emelie! =).
Och lillgrabben har också blivit stor och ska börja hela 5:an. Inte lika pirrigt som syrran direkt, han kommer gå kvar i samma skola med samma kompisar. Men inte så långt kvar innan du också ska upp i nya skolan Emil. Och du kommer också vara skitsnygg, du har alltid bra smak =)!.

Idag måste jag sätta ut annonsen, har känts skitjobbigt, men nu kommer det bara kännas skönt att få det gjort och jag hoppas innerligt att det blir sålt !!, men det har jag väldigt svårt att tro, men det märks. Ska bara kolla upp ett par grejer sedan sätts den ut..

Annars idag blir det att städa överallt. Är faktiskt ganska kul om det går bra vill säga =)






Hoppas kan man alltid



Snart så kommer vi få besked när mäklaren kommer ut och värderar om gården. Hoppas verkligen vi har höjt värdet en hel del och att vi kan baka om lånen till det bättre. Hoppas även att vi kan få låna en del pengar till så vi kan rusta nedervåningen på hela huset nästa år!,. *håll tummarna att vi får låna mera* =).
Gud vad skönt det ska bli att få göra om, slippa detta kök och badrum, få nytt och fräscht och framförallt våret eget!!

Ihelgen blir det att städa på gården och alla utrymmen i ladan, måste vara städat om de ska värdera, ska plocka undan och städa lite här och var. Häcken och buskar måste klippas och denna j-vla rabatt ska väl rensas antar jag. Någon som vill göra det åt mig?, säg bara till! haha. Usch för att rensa ogräs, hur kan ens folk tycka sådant är rogivande?! Jag fattar det då inte!.

Ringde veterinären idag och lilla Bubba ska kastreras v. 37, Då ska han förutom kastreras också öronmärkas och vaccineras =). Lille missen, usch vad synd jag tycker om dem då det är gjort, de mår så dåligt, men bäst för både dem och hela världen att göra detta..

Se om man kommer få behålla körningen eller framförallt jobbet, får reda på svar någon gång i september. Hoppas på det bästa, tråkigt om jag mister körningen, men hemskt om jag mister jobbet!!

Längtar som tusan till lilla Ari ska hämtas, se när det blir. Troligen nästa helg, och det passar mig bäst med, för har så jädrans mkt och göra nu så bara skönt om han kommer när allting är klart.

Nu ska det foras djur sedan sova tidigt, trött som bara den!

God Natt på er

Investering

Idag har vi vart och shoppat loss, både jag och karlsloken är mycket nöjda med investeringen. Vi har köpt oss en kap& geringssåg, en sådan här. Den kommer vara till mycket nytta under alla år, hoppas den håller i många år!.

Jag fick även mig en ny tvättkorg, vilket var ganska behövligt då den gamle var trasig. Blev en riktigt fin grön tvättkorg. Fick inspiration av mamma och Sandra som köpt likadan.

Imorgon börjar jag jobba efter 4v semester, känns sådär. Visst skönt kanske och åergå till rutiner, men jag kan nog lika gärna vara hemma ett halv år till för att hinna med allt som måste göras. Har gjort massor av småpyssel, men ändå är det massor kvar. Okej att det typ aldrig blir klart, men någon gång tycker man ju att det ska börja minska, men sådant är kanske livet att bo på en gård.
Att det inte känns helt okej med att gå tillbaka till jobbet beror på att jag fick höra att min körning kanske ska läggas ner =(, gör mig mycket ledsen. Ska in i veckan och prata mer med chefen, men den ligger väldigt pyrt till att försvinna. Undra vad man får köra då ??!!. *suck*..

Nä nu ska det göras iordning inför imorgon, ge djur mat, vatten och invänta att min transport kommer hemåt igen =).

Min älskade farfar



Gårdagens dag ville jag helst bara glömma, jag kommer alla att gilla 15augusti eller 18juli. Aldrig någonsin. Saknaden är alldeles för stor så de dagarna vill man bara ska gå så fort som möjligt.
18juli 2008 dog min älskade farfar, ett enormt tomrum blev det då och är fortfarande. 15 augusti 2008 begravdes han i Längbro kyrka, den dagen gjorde det så ont i kroppen, då man förstod att han aldrig kommer komma tillbaka.

Årstiderna då alla blommor börjar knoppa, blommar och vissnar kommer alltid vara farfar för mig, vet ingen annan person som älskar blommor som han gjorde. Varje gång man går här hemma och knipsar bort lite överblommande knoppar så tänker jag " så här gjorde farfar med den här blomman och den blev fin då". Jag har även börjat hyst ett agg mot något som han verkligen Hatade överallt annat på jorden, nämligen brännässlor!!! haha, jag har alltid skrattat åt honom för det hat han har haft mot dem, men nu börjar jag bli likadan =D.

Även de saker han gjorde som man irriterade sig på enormt mycket saknar man nu. Han kom ut till oss emellanåt och gick runt och rensa bort blommor och ogräs som han inte ville skulle vara i rabatterna, jag blev tokig för vi hade inte samma smak, även hans visslingar som han gjorde hela tiden gjorde en tokig, eller som när vi skulle äta, sällskapet till honom hade hunnit äta två portioner medans han hade kanske skalat potatis =), han pratade i massor precis när man skulle äta, men allt det där saknar man nu.

Går nog inte en enda dag utan att jag tänker på dig farfar!. Du är enormt saknad av dina barnbarn!.
Du ska ha stort tack för den tid som vi fick ha med dig och framförallt stort tack för allt som du har lärt oss, vad skulle vi ha blivit utan dig?! =).

R.I.P Vår älskade farfar. Har alltid och kommer alltid att älska dig!


Ari



Detta är den häst jag kommer få låna i 1år sedan får vi se vad det blir i framtiden. Han heter Ari O och är en valack på 11år. Han klev av banan 2006 och är i dags läget en ridhäst, men det går att köra honom med. Han verkar vara frumktansvärt snäll att sköta om, verkar älska att bli ompysslad. Han verkar även helt underbar att rida, aldrig dum men pigg. Han ska tydligen vara gudomligt snäll att köra också. Finns tydligen en enda nackdel med honom och det är att han kan vara vsårfångad i hagen innan han har fått förtroende för människan. Den nackdelen kan man stå ut med, för har han verkligen inga andra så är detta är drömhäst för mig =)!. Hoppas verkligen han kommer trivas med mig och vår gård.



Liten clown =). Så himla sött =).



Inte så himla nöjd kanske, men ack så fin =)!

Får hämta honom om 2v som det ser ut i dags läget. Men vi skulle höras om det lite mera. Längtar som tusan tills den dagen. Hoppas verkligen både han och jag blir nöjda med varandra.

Hälingsåfallet



På väg till Hälingsåfallet uppe i Norrland. På vägen dit åker man över en fors och vi var bara tvungna att stanna och ta kort.



Nu har vi parkerat och så får man knalla en bit för att komma till själva fallet. Jag älskar att vara här, kan stå en hel dag och bara njuta...



Norra Europas största vattenfall!. Så jäkla mäktigt, gick inte att ta kort så mkt på själva vattenfallet. Och den dagen vi var där så var det mulet och jävligt mycket mygg/knott, men precis när vi skulle bege oss hemåt så kom den efterlängtade solen så regnbågen kunde komma fram. Där stod jag och bara njöt av denna vackra syn och den bedårande ljudet av vattenfallet.



Lite mera av fallet, kommer inte ihåg hur djupt den går, men väldans djupt går den iaf.



Forsen som leder till vattenfallet. Mycket strömt, men förvånansvärt grunt.



Fallet sedd från andra sidan och långt ner.
Längtar tills nästa gång man är där uppe och får åka dit. Både gångerna vi vart där uppe har vi åkt förbi Hälingsåfallet. och vi har sagt från och med nu att det kommer bli en obligatorisk sak man gör när man är där uppe.
Får se om det kommer bli så även om det blir i framtiden att man åker upp minst en gång om året.

Älskar att vara där uppe, så tyst och så underbart vackert överallt!. Okej, jag kan erkänna att jag höll på att få lappsjukan 2dgr, det bara spöregna och vi kunde inte göra så mkt, jag höll på att krevera. Men så fort det är uppehåll ändras humöret direkt.

Håll tummarna



Idag ska jag och Sandra iväg och titta på en häst till mig. Hoppas verkligen den är genomsnäll som ägaren säger att den ska vara. Och att jag och hästen gillar varandra, men framförallt att ägaren fattar tycke för mig. Verkar vara en toppenhäst för mig, han vill inte tränas mera i paddock/ridhus utan vill enbart ut i skogen och det är ju det jag kan erbjuda. Enbart skogsridnign/körning. Tydligen går det att köra honom och han är hur snäll som helst i det med, låter toppenkul. Finns inge roligare att variera nöjet med både ridning och körning. Undra om det går att tolka efter han i vinter? =).
Jag har aldrig direkt vart och tittat på en häst såhär, eller jo Maja. Häggrid var jag också iväg och kollade, men det gick inte att rida eller köra honom så blev inte samma sak. Jag börjar bli ganska nervös eftersom jag inte ridit ordenltigt på flera månader. Snacka om ringrostig jag är, men ägaren får ta det som det är.

Om det blir den hästen måste jag bestämma mig hur jag ska göra med mina andra två hästar här hemma. Troligen blir det att sälja Häggrid, känner att vi nog inte är rätt för varandra. Han skulle stortrivas att komma till en karl/gubbe som redan har en eller flera ardennrar. Där skulle han vara i sitt essä. Men vi tar en sista vecka att bestämma oss helt innan jag gör slag i saken.
Daniella får nog tyvärr somna in, hur jobbigt det än är, men är nog bäst för henne.

*suck, tänk om det fanns någon som kunde ta alla svåra beslut åt en så man slapp*

Sista semesterveckan



Går in på sista semesterveckan på måndag. Tiden har faktiskt inte gått så fort ändå, har hunnit med en del och även softat i massor. Hur skönt är inte det?!. Sandra och Robin kommer hit några dagar i nästa vecka, eller ja Sandra kommer redan idag och Robin lite senare.
Se vad vi ska hitta på, vet lite saker jag vill göra vare sig de vill hjälpa till eller inte.
-Städa i sadelkammaren - Ta bort tegelpannor - sätta sista fönsterfodret på stugan och måla de sista 4 fönstrena
- sätta upp stolp till en ny sjukhushage - tvätta trp + GUH.
Se vad som hinns med och vad vi har lust med.
Kanske blir att bada ngn dag också, har inte badat en enda gång i år, ganska ovanligt för att vara mig.

Jag skulle nog kunna tänka mig att gå hemma i ngt halvår känner jag. Hur skönt som helst att bara småpyssla med sådant man nästan aldrig har tid med. På helgerna ska man alltid hinna med så mkt så det blir bara de stora grejerna och de små och själkva finputsningarna på allt blir liggandes. Mycket smått har jag hunnit med och hoppas att energin finns kvar även när man börjar jobba.

Nu ska jag nog ut och göra ngt, ska inte åka och titta på hästen förrens vid 3 tiden.

Premering



Lördagen den 1 augusti var det premering för Ardennrar, Nordsvenskar, Fjordingar och Noriker, känns som jag glömt en ras, men emn.
Släpade med mig Håkan och åkte dit, han tyckte det var hur trist som helst =D. Detta ovan är ett ardenner sto 3 år, hur fin som helst.



En ardenner valack, minns fasiken inte åldern, men fick hur fina poäng som helst. Riktigt fin häst!!



Ena hingsten som var med



Andra hingsten som var med, denna är från Kvinnersta.



Elde, hingst 3år. Riktigt jäkla fin. Bilderna gör han inte rättvis.



Elde igen.



Detta är ett 19 årigt sto som fick hur höga poäng som helst. Domarna typ "krävde" på skoj att hon måste bli betäckt minst en gång till. Alla var hel impade över henne. Hur fin och pigg som helst för att vara 19.



Lisa med sin otroligt vackra man och svans.



Lisas föl Svedje. Stavar jag rätt?!



Svedje gick mest såhär på hela visningen, hopp och studs =D.



Till sist en bild på Lisa och Svedje ihop.

Va en riktigt varm och skön dag, även om Håkan var hur uttråkad som helst så umgicks vi nästan en hel dag tillsammans, det är ganska ovanligt. Han säger att det var första och sista gången han följde med på en premering iaf. Förstår inte det?,. Nja känner man inte igen några hästar är det absolut inget jag heller skulle vilja åka på igen. Händer ju liksom inget!

Vintern på intåg



Höst och även vintern börjar snart komma inåt landet, hoppas att vi får mildrare vinter i år, förra vintern var inte rolig alls. Jag är inte en sådan människa som gnäller över vädret, man får liksom klä sig efter vädret, men förra vintern var inte rolig pg a att vårat vatten frös hela tiden, stall vattnet frös som bara den så Värmepistolen gick på högtryck, detta tar på krafterna när det blir så kallt.

Och en annan tråkig sak när man märker att höst/vintern börjar närma sig är att jag måste ta mig i kragen ocg bestämma när Daniella ska få somna in, men hur kul är det. Hon är liksom pigg och ser fräsch ut, alltid glad och gör allting till lags oavsett vem det är som begär det. Men det är hennes hovar som spökar, får se vad Hovslagaren säger nästa fredag. Och sedan är hon ganska halt till och från, idag så låter hon från halsen, typ som hon satt i halsen, men jag ser inget.
Lika bra och låta henne somna in, innan det blir värre. Inget kul min älskade Danni. Snällare häst får man leta efter, det är nog därför det är svårt att fatta ett beslut.

Men men får se fram emot att om det blir snö i vinter så ska jag och någon mera banne mig tolka efter Häggrid, finns det något roligare att göra med hästen som att tolka? =D

Nu ska det målas.

Värme



Idag är det helt underbart väder, sol och värme, med lite moln ibland så man slipper stekas. Hörde att det kunde bli risk för regn, men det får vi hoppas att vi slipper. Vill att gräset i hagarna ska växa så jag slipper börja fodra redan, dels för min plånbok, men främst för att hästarna älskar gräset.

Just nu står hästarna inne i stallet och vilar, va uppe och skulle titta till dem, men Hägge snarka och Daniella låg ner och sov så jag smög iväg därifrån. De vill nog vara inne ett par timmar till skulle jag tro.

Själv har jag fixat med rabatterna, nu är alla små utom två klara, ena ska vi hjälpas åt med och den andra blev jag tveksam med idag, ska nog fixa stockar runt omkring den istället för att enbart gräva. Ska nog börja måla istället och jag antar att jag ska vara snäll och laga mat tills karlsloken är hemma. Köttfärslimpa med bulgur blir det.

Har alltid tyckt att en laptop är ganska onödig pryl, Håkan har velat haft en sådan länge, men inte jag. Men nu när vi har en kan jag bara se fördelar med den. Som nu, jag sitter ute och njuter av värmen, umgås med katterna samtidigt som jag surfar, kan det bli bättre? =D. Har en router som är allt i ett, fungerar som både fast och trådlöst internet, riktigt superbra grej det där. Wippies heter den!




Ny dator

Igår så var Håkan iväg till E-tuna och köpte oss en ny dator, eller nja den är 1år gammal, men ny för oss.
Våran riktigt gamla la av för ett par veckor sedan, trodde det var skärmen, men det var det tydligen inte. Nya dator är en laptop av märket Acer, har ingen aning om det är ett bra märke eller inte. Håkan säger att det är bra.
Jag trivs redan med datorn, kopplade in en vanlig mus för rullgrejen som finns på är jag inte kompis med =).
Får hoppas att denna funkar ett bra tag framöver.

Håkan började jobba idag så känns lite konstigt att vara hemma helt själv, fast jag har juh sällskap av 3 katter, eller 2 rättare sagt. Bagheera håller sig undan, han var framme 5min igår. Jag ska till och avmaska honom, men går inte sådär jäkla bra för ska ge han Axilur, det ska han ha i 3dgr i sträck, men han håller sig alltid undan andra dagen. Har testat 2ggr nu så jag ger upp ska ringa vet och be om ngt man droppar i nacken.

Dagens schema består nog utav att fixa ännu mera med rabatterna, göra klart fönsterfodret på drängstugan, måla en dörr och rida Häggrid. Imorgon bär det av till Granngården, K-rauta och Ikea.

Sol och regn idag lovar de!


Testing testing...


Stänger du av mobilen när du sover?
-Nej, men de är på ljudlöst.

Vem såg dig senast naken?
-Min sambo

Hur såg du ut på högstadiet?
-Hiphoppar funk lr typ ngt liknande tror jag

Hur kommer du att se ut som tjugo år?
-Som mamm gjorde i den åldern =)

Hur var du på dagis?
-Rädd för en kille, annars minns jag inget utav det

Hur är du att ha som arbetskamrat?

-Oj, vette tusan, ska man inte fråga kollegorna om det? =P. Trevlig antar jag, träffar inte så mkt arbetskompis på mitt jobb.

Har du celluliter?
-Jo det har jag

Biter du på naglarna?
-Japp, går en nagel sönder måste den rätas till och så brukar det bli en väldigt ful nagel till slut =(

Har du något handikapp?
-Nej, inte vad jag vet om

Är du rädd för att få hängbröst?
-Eh, man är ju kvinna och då ska man få hängbröst

Svär du?
-Ja typ jämt! =)

Är du trevlig mot Jehovas vittnen?
-Nej, varför skulle jag!

Hur homo är du på en skala på 1-10?
-0

Tror du på utomjordingar?
-Ja, E.T va inte han verklig eller? =D

Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du då?
-Kycklingröran Sandra tipsade mig om!

Tror du att gud är en man eller kvinna?
-Gud är ingen för den finns inte anser jag

Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?

-Bananer i mat

Har du blivit arresterad?
-Ja ett par gånger

Har du kysst en polis?
-Nej, inte vad jag vet om iaf

Är du rädd för Securitasvakter?
-Nej

Har du något att dölja?
-Några små hemligheter har väl alla

Vad har du på nyckelknippan?
-Nycklar hem, nycklar till lastbilen, flasköppnare, kedja, nyckelband, en maskotgris

Är/har du varit gift?
-Nej

Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?
-Ja, absolut

Kan du laga cyklar?
-Beror på felet

Kan du fixa med bilar?
-Beror också på felet, men en hel del kan jag, men typ bara Volvo =P

Brukar du köra om?
-Ja, varenda dag

Kan du baka bröd?

-Har testat en gång och då blev det en betongklump, är man duktig då?

Vet du hur man frostar av en frys?
-Jajemensan

Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
-McLeods daughters självklart!

RSS 2.0