Licensjakt



Hörde just på radion om att det ska börjas tillåtas licensjakt på vargar. Varför är min stora fråga, herregud det finns inte alls många vargar i Sverige. Antalet de har bestämt som ska finnas kvar är hela 210st !!! Hallå, 210st vargar i hela j-vla Sverige???!!!. Hur många människor är vi inte, typ 9-10miljoner i hela Sverige.
Hur i hela helvete kan man störa sig på 210st vargar ( okej finns lite flera just nu, men inte efter jakten ).

Jägare är arga på dem bl a för att de tar deras älgar/rådjur mm, men det är fasiken inte ofta som vargar river friska krya stora djur inte utan de utrotar de sjuka, gamla och dåliga djuren vanligast.

Bönderna är förbannade på dem för att de går in och tar deras tamdjur, många bönder får fasiken skylla sig själva, de får bidrag för att sätta upp flera trådar till sina djur, men en del bönder är Lata? eller vad det nu handlar om så de tar inte emot erbjudandet om bidrag till stängsel utan de tycker vargen ska skjutas så de slipper sätta upp mera stängsel...
Jag vet att vargen kan ta sig in även om man sätter upp flera trådar, men det är inte vanligt.


Naturen säger äta eller ätas, men jag undrar vem fan är det som äter vem. De vilda djuren får knappt en chans att vara naturlig och äta sina jaktbyten för då blir människan arg och skjuter dem.
Vad ska köttätande djur äta då, gräs??. Jägare vill ha djur att skjuta, men så mycket som det skjuts och så mycket debatter det finns om att de vill att det ska skjutas mer och mer så undrar jag om det kommer finnas några djur kvar snart...

Fattar inte hur folk kan visa så mycket hat för ett sådant vackert djur som vargen..



Fia som ÄLSKAR vargar !!


Kommentarer
Postat av: Sandra

SKJUT JÄGARDJÄVLARNA ISTÄLLET!!

Hatar dagens jägare som bara skjuter

för skjutandes skull. Idiotdjävlar!

2009-12-03 @ 12:12:25
URL: http://musikoffer.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0