Lördag



Igår fick vi 4st "måsten" gjort, så skönt så. Som en stor klump från axlarna ramlade av.
Håkans föredetta jobbarkompis var här och skrapade bort en massa gräs, lera och planade ut gårdsplanen en hel del. Efter det så öste han ut grus och plattade till. Köpte 1-2 lass för lite, men inte lätt att veta så det får bli mera grus till våren, blev riktigt bra iaf! .
Han hade en liten smidig bobcat och körde med, riktigt smidig sak det där. Efter grusplanen gick han ut i hagen och skrapade bort en del lera, inte direkt mycket, men lite iaf.

Och sedan körde han ihop gödselstacken en hel del, tog bort massa halm som låg mot väggen som jag inte orkat tagit bort med handkraft för det blir dyngtungt så fort det regnade på det så nu är det också gjort.

Tack så hemskt mycket för hjälpen!!!!.

Efter att han åkt så började vi renovera inne i stallet. 4st stockar som går i taket i stallet har ruttnat sönder ute i ändarna så taket hade börjat luta ordentligt inne i stallet så det pumpades upp med domkrafter och sedan satte vi stora stockar under som håller upp bjälkarna. Håller nog för all framtiden antar jag och hoppas framförallt att de gör.
Håkan ska fixa vinkeljärn och expanderbult och skruva fast dem så de sitter ordentligt!.

Sedan blev det kväll med en äcklig mixtallrik från Picasso, den brukar vara gudomligt god, men igår var den inte god, dock var Håkans kebabpizza skitgod =). 


Kommentarer
Postat av: Sofia

Vad skönt att få sånt gjort!! Förstår verkligen att det lättar.

Drack ett glas till av provivan ikväll. Lika god den här gången! ;)

2009-12-13 @ 22:52:43
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0