Allt möjligt

Fredagens jobb bestod utav en tripp upp till Hudiksvall, rättare sagt " Glada Huddick". Tog en bra stund att åka, men var en riktigt fin sväng. Fin bil upp, dock tyckte rätta chauffören till bilen att det var kul att ta med sig fronten till steroen hem, vilket inte var så kul. Väl där uppe så var det bara att kliva ur sin bil och in i nästa bil och bege sig hemåt =). Var väldigt lätt att hitta. E18 till Västerås- Riksv. 56 till Gävle och sedan E4 till Huddick.

Igår så var vi till Sandra och Jonas för att fira Sandra. Hoppas hon blev riktigt glad för presenterna. Det bjöds på god fika och en pratstund, även om det mest var en person som babblade hela tiden, men men kul att träffas iaf =).

På kvällen åt vi oxfilé, potatisgratäng och broccoli mmmm vad gott. Tittade på en riktigt bra film också " Gamer". Ikväll blir det " Terminator Salvation" som ska ses.

Idag fixar vi med elen i ladugården för fullt, förrådet, utanför förrådet och gödselstacken snart klart, blev tvungen att äta lite emellan.
Tror inte vi kommer hinna med något inne i själva stallet utan det får vänta tills i veckan eller nästa helg.

Nehepp nu ropar jobb igen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0