Fina fina hemmet !



Vårt vardagsrum är tomt nu, ja lite papp ligger där bara =).



Håkan blir alltid lika glad när jag tar oförberedda kort på han ;). Masonitskivor pålagda på golvet för att skydda golvet =).




Här river vi upp golvmattan och masonitskivor.. Så jävla skoj att rycka spiken som skivorna satt med,, har säkert ryckt bort flera hundra spik, fattar inte varför man spikar med så många, men de tyckte nog dte var roligt när de gjorde det !!



Ett bevis på att jag också kan arbeta ;).



Såhär ser det ut under vårt golv, woho isolering vart är du ???

Byggkaoset har börjat hemma hos oss, börjar med stormsteg att riva bort hela väggarna, golvet och taket snart. Bara lite mera värme så sätter vi igång på allvar.
Men vi har kommit en riktigt stor bit på väg. Är ganska kul att riva så mycket för att se hur det ser ut överallt bakom väggar och golv...
Eller roligt och roligt, man får iaf svar på tal varför huset är så kallt på vintrarna, finns ju för fasiken ingen isolering typ någonstans, och finns det så är det alldeles för lite eller fellagt. !!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Har Håkan gått ned i vikt? :O

2010-04-28 @ 14:57:50
URL: http://musikoffer.com
Postat av: Monica

Hej tjejen!

vad ni jobbar och star i, duktigt! Man far komma och ta en kik nar ni ar helt klara, en ridtur och lite skitsnack :)



Hade sa bra nu och pussa Ruttan fran mig, saknar henne sa himla mycket.. Redan 7 veckor sen hon flyttade snart.. Men jag tanker hela tiden pa hur bra hon har det nu ocksa, det hjalper en att vara positiv :)



Hade sa bra!

Manga kramar

2010-04-29 @ 06:18:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0