Folk alltså

Ibland undrar jag om folk lyssnar överhuvudtaget på vad man berättar, eller så kanske de skiter i det eller rent av sagt inte fattar vad man säger !! Irriterad kan jag bli iaf av det.

Vad jag menar med detta är att 3st har nu kommit och frågat om vi stallt upp det nya köket ännu??!!!.
Hallå liksom, vi ska INTE bara byta köket, utan GÖRA OM det helt och hållet från grunden till taket.
Alltså riva tak, väggar och golv, gräva i grunden så vi får i mera isolering och mer plats för golvvärme, väggarna ska reglas om och isoleras tjockare, i taket sitter det balkar som vi hoppas på att de är så passa fräscha och snygga så vi kan ta fram dem och ha dem öppna när taket ska igen.
Badrummet ska göras likadant, fast dock inte ta fram balkarna där utan det ska vara rakt och slätt tak.

Förutom allt detta ska vi dra om all el i hela köket och badrummet. Nytt avlopp ska dras in och isoleras väl för något vatten som fryser på vintern vill vi inte ha hädanefter!!.

Detta kommer ta oerhört lång tid eftersom vi har bestämt att göra allt detta själva!! Och vi ska jobba därimellan och jag ska hinna med att sköta hästarna, så det kommer ta sin lilla tid.
Förhoppningsvis får vi hjälp av en duktig snickargubbe någon vecka, och så kanske Robin ska komma och hjälpa oss med, men ingenting av det är bestämt.

Förutom all denna renovering i huset ska även veden kastas in som ligger sedan förra året.
Troligen ska en ny hage stängslas.
Och så ska jag byta ut nästan all stolp, tråd och isolatorer i alla hagar, det tar tid kan man lugnt säga !!!
Ska även försöka hinna med att måla stalltaket.

Och så är det ganska mycket små underhåll som förorsakas av vintern som måste göras, men det håller vi på med för fullt så det är nog snart klart.

Kanske förstår folk liiite bättre nu att det kommer ta tid !!!

Vi har gjort en bra planering om vad som ska göras hit och dit. Måste vänta in lite mera värme också innan golven kan börjas riva.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0