Härlig dag

Dagen började ganska trist med en massa snöande, var helt vitt imorse och ännu vitare blev det under förmiddagen. Strax innan lunch slutade det och började töa bort tillsammans med en massa annan snö. Riktigt skönt.

Har hunnit med en hel del idag. Eldat en rejäl brasa med en massa skit, allt möjligt. Håkan ville absolut inte elda något som man inte får elda i början, utan det blev bara träsaker och lite kartonger.
Fram mot slutet blev han trött på allt skit så då åkte alla hösnören, gammla trasiga hästtäcken, grimmor och annat plastskräp !!.
Har även eldat upp en del köksskåp redan =D!. Skåpen som satt ovan spisen, de med glasluckor har vi tagit ner. Tagit bort glasen och sparat 4st köksluckor, ska ge bort dem till en som gillar att göra speglar av sådana saker.

Blev så jäkla stort i köket med en gång och fräschare, tänk om vi tänkt tanken att gjort så från början när vi flyttade hit =) !!. Såhär är resultatet:



Här har vi tagit bort skåpsluckorna..



Och såhär ser det ut när skåpen är helt borta =).
Dock så hänger elkontakten ner som suttit för fläktens skull, men den ska skruvas upp provisoriskt. men ack så skönt det är att äntligen börjat sätta fart !.

Har vart iväg till återvinningen med ett fullt lass på skodans flak, tack och lov kom det ingen när vi hölls, hade vart pinsamt annars =).

Kommentarer
Postat av: Marie Björklund

WOW! Vilken skillnad när skåpen kom bort! Ljust o luftigt! Spännande när nya köket kommer på plats!!!

2010-04-05 @ 20:30:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0