Lite nytt i köket



Överskåpen har kommit upp, detta är de enda överskåp vi ska ha. Det är de vi ska ha spotlights i och på undersidan, riktigt fint med beslysning.
Karusellen i hörnskåpet är på plats.



Stommar och en del luckor och lådor har kommit på plats :). De stora skåpen längst till vänster är kyl och frys, blir integrerad, kommer bli snyggt!!. Till höger om det kommer ugn och micro placeras tillsammans med ett litet överskåp och 2st lådor undertill. Och längs till höger som ni ser kommer det bli en avlastningsyta med 3st ganska stora lådor till :).



Här står de stora lådorna och väntar på att placeras in på sina platser. Det är 120cm breda ;). När vi såg dem var vi bara tvungna att ha dem, båda två gillar de enormt stora skåpen, så det finns 2st  med 3st lådor vardera.

Håkan har skruvat ihop alla stommar med varandra så allting kan nu placeras som det ska vara.
Någonting jag typ inte ser fram emot är att tvätta av allting när det är klart och ska börjas användas, dammigt, skitigt och allmänt orent är det typ överallt =D haha.

Birgitta har nu skrapat färg från fönstrena och bättrat på lite över kittet med färg så nu är alla 3 fönstrena klara, Tack Birgitta för hjälpen :).
Tack även Sandra för hjälpen av alla låd ihopsättningar och gott sällskap, trots min tjurighet :D hehe.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Så lite, så! :)

2010-08-30 @ 19:27:50
URL: http://musikoffer.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0