Felice



Lille damen är ett sto, det märks. Ena dagen superduper glad för allting, andra dagen så duger ingenting!.
Hon är precis likadan som alla vi fruntimmer, hon ska ha allting på ett silverfat.
Om jag råkar släppa ut hästarna först och sedan går in efter maten direkt så när man kommer ut igen så står hon med ena frambenet uppe i luften. När man sedan närmare sig hagen ännu mera är hon skitsur, men så fort maten är på backen är hon jätteglad och vill gärna att man kliar henne då =).

Vissa dagar vill hon gärna inte vara i närheten av Ari utan går för sig själv och gräver i snön och kliar mer än gärna stjärten mot ett träd så snön vräker ner över henne så hon blir helt snöig, men hon verkar inte bry sig över det utan verkar mera tycka det är kul.
Kommer Ari i närheten av henne då hon är på det humöret jagar hon mer än gärna iväg honom, hon ska ha platsen för sig själv =D. Jag tycker absolut inte synd om Ari för han gör likadant själv vissa dagar.

Rent allmänt så är Felice en väldigt lätt häst att ha med att göra, hon bara är där och ingenting säger. Varje kväll stannar hon innan hon går in i boxen och väntar snällt tills man tar av henne grimman, sen går hon in.
Varje morgon när man öppnar boxdörren så trär hon själv in huvudet i grimman för ut ska hon och det ska gå fort anser hon.

Lille Felice eller Flisan som jag ropar på henne på kvällarna då hon inte står vid grinden =).

Kommentarer
Postat av: Sandra

Flisbert är fin, hon! :)

2010-01-17 @ 10:56:14
URL: http://musikoffer.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0