Lite nytt i köket



Hänt lite lite saker på sista tiden. Beslagen har kommit upp på alla lådor.



Närbild på beslagen, skitsnygga om jag får säga det själva !. De är i läder ;).



Urfräsning av diskbänken har gjorts, den är bara ditlagd inte inkopplad.



Bänkskivan har också kommit på plats, och vi har köpt den på metervara så all urfräsning, avrundning i kanter och på längden och ja allt som måste göras med en bänkskiva gör Håkan själv.



Detta kakel ska vi sätta på väggen runtomkring fläkten och ovan diskbänken. Det är lite gräddvitt kan man säga, inte kritvitt. Vi valde att ha det så för vi är lite rädda för att det ska bli för vitt och stelt annars.

Finns kanske de som undrar varför det händer så lite just nu hemma hos oss, saken är den att orken har vart nere på noll en längre tid.
Har strulat lite sisådär och allmänt. Har funnits massor av saker som blivit tvungna att göras på gården som inte har med renoveringen att göra.
Ena hästen har vart och är lite dålig så mycket energi går dit och så vidare. Vi har båda två vart sjuka också.
Så inte direkt lätt att ens hinna med så mycket med renoveringen som man vill eftersom vi har lite annat runt omkring oss och inte bara själva huset.

Hoppas innerligt att vi ska sätta fart från och med idag, men just nu är det saker som ska göras som tar sådan tid, men sådant måste också göras =).
Och jag kan faktiskt erkänna att liiiiite panik kanske man börjar få eftersom det har vart 2 minus om nätterna nu i veckan. Lite småkallt att sitta ute och äta och framförallt duscha, men för tusan man överlver det med ;D

Kommentarer
Postat av: Emma

Superfint :)

2010-10-01 @ 07:22:05
URL: http://emmagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0