Brorsan



Emil bodde hos oss hela hans påsklov, han följde med oss hem lördagen innan påsklovet då Emelie fyllde år och åkte hem Lördagen efter =).
Han har hjälpt till massor, vi har städat upp massor av träd och annat träskit i hagen, fixat lite med staket. Städat bort gamla hörester i hagen och smått och gott i andra hagar. Har vart till Kvarntorp och klättrat i trapporna och som sgat gick han 2ggr så det blev ihop 854 trappsteg. Sprang även runt uppe på själva kvarntorpshögen och tittade på utsikten.
Vi har cyklat, ridit, grejet och även slappat någon enstaka gång ;).
Han var även med mig alla nätter förra veckan och jobbade, Köping tyckte han var trist, och det förstår jag. Man gör inget, öppnar bara dörrarna. Men ICA gillade han och dra alla dessa burar, inte mig emot att få hjälp, inte direkt ofta man får det =)
Trodde han skulle sova mer än vad han gjorde under nätterna, framåt slutet av veckan blev han lite förkyld vilket gjorde att han blev trött på nätterna så då sov han ungefär halva vägen hem.
Så det var bara förnamnet av trötthet som åkte hem i lördags. Misstänker att han sov ganska så skönt och länge när han kommit hem.
Tusen tack älskade bror för alla hjälp och framförallt sällskapet och att få umgås med dig, inte direkt ofta man gör det =). Ser fram emot nästa gång du kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0