Kissarna



Del äldsta herren Baloo gör inte mycket på dagarna som kan anstränga honom, hmm undrar egentligen om han ens vart svettig och uttröttad någon gång i sitt 9åriga liv. Nä jag tror inte det, för de få gångerna han fångar något så sitter han i hagarna och nästan väntar på att bytet ska komma i munnen på han, han kan sitta i flera flera timmar och sedan komma hemsläpandes på en riktigt stor sork eller huggorm. Småbyten tar han nästan aldrig utan enorma byten är hans grej som han släpar hem och släpper hemma på gården, är ingen annan katt där och tar bytet så springer ofta bytet bort. Men vadå Baloo har ju vart duktig på att fånga det, men äta upp det ligger inte i hans natur ;)



Mellersta herren Bagheera 3år är däremot tvärtom mot Baloo. Jag undrar om Bagheera någonsin tar det lugnt. På vintrarna får vi kasta ut han för att han ska göra ifrån sig, på vår/sommar/höst får vi nästan stänga in han för att han ska komma in i huset. Han fångar byten högt och lågt hela dagarna, allt som går att fånga och äta tar han. Nyss kom han hem med riktigt fet sork som han satte sig glatt mitt framför benen på mig och började knapra i sig. Mm riktigt mysigt eller kanske inte, men han är stolt att få visa upp sina byten och är man inte framme så skriker han i högan sky att man ska berömma han innan han äter upp bytena. Bagheera är världens jägare och skyddar sitt revir till 100%, en riktigt katt med andra ord.



Minstingen Bubba på 2år snart försöker fånga byten hela dagarna, men hans färg är emot han. Tycker lite synd om han på nätterna för han verkligen lyser så kan inte vara lätt för han att fånga byten. Men ibland så kommer han allt med en liten mus. Men oftast så tar han mer än gärna Baloos byten som han kommer hem med och släpper. Bagheeras byten försöker han ta, men brukar sluta med att Bubba får sitta och titta på när Bagheera äter och kanske om Bubba har tur lämnar Bagheera halva sorken.
Bubba är en riktigt hemma katt än så länge, vilket jag gillar. Dock tror jag inte att han gillar sin färg för han gör allt för att likna Bagheera i leran ;)


Kommentarer
Postat av: Marie B

SÅ OTROLIGT SÖÖÖTA DOM ÄR!!!

2011-04-25 @ 13:26:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0