Fobier



På nätterna när man lyssnar på radio så pratas det en hel del om massor av saker. Man själv börjar fundera rätt rejält över sakerna de pratar om emellanåt. Som häromdagen hörde jag något om folks fobier.
Folk har bra lustiga fobier, och då börjar man själv fundera över vilka fobier man har.

- Jag ogillar spindlar, men börjar kunna titta på dem och mindre spindlar och långben spindlarna har jag absolut inga problem med, men det är värre me de här svart/brun ludiga sakerna. Men jag har börjat sagt till mig själv att jag ska försöka övervinna rädslan över dem eftersom de finns i hela mitt stall, men det går sådär ;-)

- Jag gillar inte fötter, men fobi är det nog inte, på sommaren går nästan alla barfota och visst man vänjer sig, men i början tycker jag det är äckligt, för hur mycket man undviker att se ner så blir det så ändå. Men folk som går barfota på vintern förstår jag inte, sätt på er strumpor ! ;D haha.

- Men det värsta jag vet är nyckelben, klarar inte av att någon tar mig på mina nyckelben *ryser*, och tycker det är äckligt att se riktigt smala nyckelben eller när någon fjantar sig och knacka på sina nyckelben. Usch !

Sedan vet jag faktiskt inte om jag har några fobier, det är väl just nyckelben och lite spindlar jag har. Kan inte komma på något såhär på rak arm iaf, så jag tror att jag är rätt så beskonad på det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0