Städning



I lördags städade jag, Håkan och Birgitta hela nedervåningen noggrannt. Det behövdes om man säger så.
Nu är det riktigt rent och snyggt ! Kan säga att det vara hur skönt som helst att vakna igår morse och gick ner till en nystädad nedervåning. Det har jag inte gjort sedan vi började renovera och ja det är ju ett tag sedan.
Allt luktar gott och vart man än tar är det rent !! =)

Nu ska det bara försöka hinnas med och ta övervåningen, men det får nog bli när allt kommer i sin ordning på nedervåningen så alla grejer där uppe kan plockas bort.

Tack Birgitta för hjälpen, det var till stor hjälp =) !!

Efter när Birgitta hade åkt hem så drog vi in till Ikea och köpte oss tv-bänk, nya kaffekoppar och lite annat småtjafs. Så igår började Håkan att fixa nya uttag baom tv:n för att slippa ha skarvdosor osv och så skruvades tv-bänkarna ihop. Sedan ska allt flyttas ner och förhoppningsvis får vi soffan i veckan också.
Förstå, hela nedervåningen klinisk städad, och vi får tillbaka vårt vardagsrum med tv =) !!!!
Vi har inte haft Boxern inkopplad seda vi började renovera, det betyder alltså inget tv tittande på mååånga månader, men vi har inte saknat det =)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Nej, finns inte så mycket att sakna med tvn, mest bar skit faktiskt. men snart drar lite serier igång för min del, då blir det lite mer tvtitta. Annars är det mest film som gäller här. :)



Ska bli så kul att se allt nytt hos er!!!!! Har visst sagt det förut! ;)

2011-02-28 @ 13:58:08
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0