Dagen och städning



Idag har broder vart här med sin tjejkompis. Vi hjälptes åt och lasta transporten full med skräp och åkte iväg till tippen med det, kändes helt underbart att bli av med allt detta skräp, finns mer kvar men allt fick inte plats ;).
Men allt skräp från vardagsrummet är nu borta. Så nu är det bara grejer vi ska ha kvar som är där inne.

Hämtade sedan hö efter att vi tömt transporten. Så nu är hästarna glada ett tag till.

Håkan fyller nästa tisdag och helgen efter den hade vi tänkt att ha kalas för de som vill komma och då måste vardagsrummet vara tomt och städat och nya fina bordet ska vara uppstallt. Som det ser ut nu i planeringen hinner vi med det lätt. Håller på för fullt att tömma vardagsrummet.
Ska bli så jäkla skönt att kunna sitta ner vid ett bord. För er som missat det så har vi fortfarande inge köksbord eller vardagsrumsbord. Så vi sitter framför datorerna på ö.v, börjar bli riktigt trist.
Kommer längta ihjäl mig efter soffan när vardagsrummet är urstädat, men nu har det snart gått 2v sedan vi köpte den så "bara" 4-6v kvar då =/.

För övrigt går det framåt i det mesta, har nu fogat färdigt i badrummet, ena kakaleplattan som var sprucken är bortplockad och ersatt. Så ska ut i veckan och köpa silikon och silikona alla hörn, sedan när allt det har torkat så är det dags att sätta in "möblerna". =)
Men nu ska Håkna jobba över en massa igen så får se hur tiden blir med allt, men hoppas hoppas att jag får en dusch snart !!. Jag kommer stå i timmar första gången jag duschar Hemma !!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Kan tänka mej att det blir lååångdusch. ;) Tänk vad man tar sånt för givet, att bara kliva in och låta varmvattnet strila. Sååå skönt.

2011-01-19 @ 09:28:07
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0