Hittills om LCHF



Nu har vi kört detta i 1.5vecka och det har vart rejäla svackor som man inte mått bra, men det har vi läst att så är det många som får.
Jag har haft ont i huvudet, hungerkänsla ganska ofta och extremt sugen på sötsaker.
Jag har även svettas som en jäkla idiot ett par dagar, haft dålig andedräkt och metallsmak i munnen, men alla dessa saker är borta för mig nu. Eller nja sötsuget kommer ibland.

Håkan har nog bara haft dålig andedräkt som jag vet.

Jag har nog troligen haft mera besvär än honom på grund av att jag ätit mera socker än vad han gjort, de människor som äter mycket snabbmat och socker får oftast mera problem med att ställa om sig än alla andra.

Men det positiva ÄR att jag gått ner 4kg =). Tror inte det syns överhuvudtaget men det känns. Ganska lustigt egentligen, slutat äta kolhydrater och socker, börjat vräkt i oss fett och ingen av oss har motionerat allas men ändå gått ner i vikt.
Håkan tror jag har gått ner runt 3kg om jag inte minns fel.

Kommer garanterat ge detta en rejäl chans i 2-3mån. Jag har vart lite tveksam då jag har svårt att veta vad jag kan ha med mig i lastbilen när jag jobbar, matlåda kan jag inte värma någonstans. Men jag ser till att äta rejält innan jobbet, sedan har jag ofta med mig ägg och majonäs, men kommer garanterat att tröttna på det, men ihelgen ska vi testa baka olika LCHF bröd och se.

Kommentarer
Postat av: Marie B

WOW!4 kilo redan! Der är ju kanoners! : )Bara hålla i !! Tycker allt känns lite enklare o lättare när man känner sig lite lättare så att säga... Tyckte jag fick mer energi o ork när jag kört LCHF ett tag, men minns att jag också hade lite huvudvärk m m precis i början, men det gick snabbt över :) Som sagt håll i, och lycka till båda två!! Skall själv börja igen nästa vecka! Ps glöm inte alla goa röror som finns att göra till te x en avocado..MUMS!!

2011-01-15 @ 08:23:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0