Kakling klart



Ja ni läste rätt =) ! Nu har vi äntligen kaklat färdigt, ett steg åt rätt håll.



Tror det kan bli riktigt fräscht inne i badrummet, kommer kännas så underbart skönt jämfört med det gamla mörka trista badrummet.



Tycker själv att vi lyckats rätt bra för att vara första gången vi kaklat, men Håkan är inte nöjd för vissa plattor ligger lite snett =/, jadu Håkan är aldrig nöjd, eller jo om det är rakt på millimetern överallt då kanske han är nöjd, eller nja då är det nog något annat ;).



Idag ska det skrapas rent i alla fogar, renagöra plattorna och imorgon troligen blir dett att börja foga =).
Se om planen går som vi tänkt eller om det kommer något annat ivägen som vanligt.
Vi börjar bli ganska trötta på att saker och ting kommer ivägen så nu kan de sakerna hålla sig åt sin kant så vi får göra klart !
För om 6-8v kommer ju våran nya fina soffa då måste allting vara klart för då ska vardagsrummet var urstädat och gärna hela huset också, men till hjälp att städa hela huset har vi en städexpert som hjälper oss, tack och lov säger jag nog för det är bra skitigt i nästan hela huset efter all renovering, har försökt hålla rent, men svårt.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Vad fint det blir! Förstår att det börjar kännas skönt att få det klart ni har ju levt i det här länge nu. Men som sagt, allt blir så fint, som ett helt nytt hus! Ni är såå duktiga! <3

2011-01-08 @ 23:49:17
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0