Nya bordet



I lördags innan de första gästerna kommit så slängde Håkan ihop detta fina bord. Älskar det, gör sig riktigt bra inne i vardagsrummet. På kvällarna är det supermysigt.

Dock , naturligtvis, så var det trasigt, våran vanliga tur givetvis. Ena brädbiten som sitter under bordet för att stabilisera var helt av och så ena hörnet på bordet var ordentligt kantstött. Iläggs skivorna stämde inte överrens med bordet, de var helt svällda, trodde det skulle ge sig, men icke.

Så idag ringde Håkan till Järsjö och sa till om felen och de hade ett bord kvar på lagret och de skulle kolla upp det och återkomma. De ringde en timme senare och japp bordet var helt så vi fick byta utan trassel.
Så idag när Håkan kommer hem från jobbet ska vi skruva isär bordet tillsammans och åka iväg med det så vi får hem hela fina bordet =).

Längtar ännu mera nu till soffan kommer så allting blir i helhet i vardagsrummet.

Men nu har vi ett bord och ett riktigt snyggt sådant som vi kan sitta vid ;).

Kommentarer
Postat av: Sofia

Rikitgt snyggt Fia! Helt i in stil med. :) Som jag skrev tidigare så blir man så nyfiken på hur allt kommer bli när det väl är på plats. Kök, badrum, vardagsrum.... :) Köket har jag väl iofs sett det mesta i, men iallafall. ;)

2011-01-31 @ 23:09:01
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0