Storshopping



Idag har jag och Håkan fart iväg och köpt oss en SOFFA och en MATSALSGRUPP =) =) =) !!! Blev på Järsjö möbelhandel utanför Hallsberg =).

Vi har vart ute och kollat soffa nu ett bra tag, men inte hittat någon som faller oss i smak eller för plånboken, men igår kväll var vi in till Järsjö och kollade runt och blev förälskade i en matsalsgrupp, bestämde att vi skulle hem och mäta och komma tillbaka idag.
Nu var det ju inte en matsalsgrupp vi var ute efter, men det måste vi också ha i framtiden och den här matsalsgruppen var riktigt snygg och det var precis sådant vi var ute efter så den fick följa med oss hem idag =).

Kollade runt lite extra på sofforna där inne idag med och visst det fanns en som vi fastnade för redan igår kväll, men i fel färg, men idag kom de och sa att man fick mixtra med färgen hur man ville. Hmm då blev det annat, men fortfarande var den en aning dyr.
Funderade och funderade, men för tusan vi har aldrig köpt oss någon soffa vi har nästan aldrig köpt oss möbler över huvudtaget på våra snart 11 år ihop vi har bara ärvt/fått hela tiden. Jo en ganska dyr säng har vi köpt oss, men det är nästan det enda.

Men nu bestämde vi oss för denna soffa, gaahahaha jag kommer älska våran soffa, jag kommer aldrig vilja stiga ur den och tror inte Håkan heller kommer vilja kliva ur den för han somna nästan när han provsatt den ;).

Soffan kommer om 6-8v, den ska tillverkas nu för vi ville inte ha den exakt så som den såg ut utan lite annorlunda, bordet fick vi hem idag =).

Gör absolut ingenting att vi får vänta på soffan, bara bra hinner vi göra iordning allting.



Kommentarer
Postat av: Sofia

Åhh vad spännande, ska bli kul att se sen. :)) Jag sitter också i soffplaner, vill så gärna ha en hörnsoffa, men hittar ingen bra. Vill faktiskt köpa begagnat(!) om det går att hitta någon bra. Beroende på att den antagligen kommer få en hel del stryk dom närmsta åren, när barnen växt upp till vettiga individer som vet hur man beter sig i möblerna, Då ska vi med minsann unna oss en asdyr och skithärlig soffa. :)

2011-01-08 @ 23:48:20
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0