Trodde det skulle bli



Trodde faktiskt det skulle bli lite flera människor som skulla våga beskriva mig. Men folk vågar nog inte direkt vara ärliga eller så orkar de inte för att de är lata.

Jaja det var två stycken som var ärliga och svarade i alla fall, det tackar jag för =). Men just den dagen hade jag närmare 71st läsare så liite dåligt kan jag tycka ;).

Tycker att beskrivningarna stämde in ganska bra. Att jag älskar grisar, djur och lastbilar det är helt rätt ;).
Att jag svävar ifrån det jag höll på med, hmm jo jag är lite tankspridd emellanåt. (Tur att jag har Håkan som kan stoppa mig ibland.)
Ha många bollar i luften, ehh ja det stämmer hur bra som helst ! Vågar ta i, ja inte är jag rädd för att bli skitig eller få träningsvärk inte, haha.

Envis och att jag törs säga ifrån stämmer ganska så bra med i stort sett, beror lite på vilka människor man pratar med.
Social är jag bara mot människor jag riktigt känner, annars är jag inte direkt social, tycker bara det är jobbigt att träffa folk jag inte känner, det gör mig obekväm.
Jag är ganska blyg och tillbaka dragen av mig när det gäller folk jag inte känner, men inte många som kan tro det, för är det folk jag känner så babblar jag mer än gärna :D haha.

Ja där var lite om mig, ganska kul att ni två som svarade prickade in och ni två som svarade känner mig ändå inte till 100%, men ändå svarade ni rätt, ganska kul ;).




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0