Idétorka



Eller ska man kalla det bloggtorka. Får nog skylla på min Iphone att jag har vart hemskt dålig på att uppdatera, sitter knappt aldrig vid datorn längre utan surfar bara med Iphonen ;).
Sedan har det nog inte hänt något speciellt och inte funderat så vidare mycket på något som jag vill skriva ner.

Jag har haft hemsk huvudvärk i flera dagar, misstänker att det har med att jag sover riktigt dåligt om dagarna, är orolig genom hela sömntiden och allmänt svintrött hela tiden tack vare det, tror huvudet säger ifrån att den vill sova fast kroppen vägrar, inte lätt för kroppen att vara sams hela tiden.
Och har ganska så mycket att fundera över nu samtidigt som jag har massor som jag både måste och vill göra NU, tror huvudet inte hänger med riktigt.

Men jag lever och mår bra, vikten går ner, jag får mer och mer självförtroende över min kropp vilket känns underbart !
Känns som jag kommit igång med mina egna hästar nu, Maria kommer ut en del och hjälper mig vilket också är underbart att få sällskap. Saknar sällskap som tusan när det dröjer mellan gångerna inte Maria är här. Märks att hästarna älskar att få komma ut tillsammans också vilket gör mig glad.
Väntar fortfarande på selen till Östen så inget koppeltränade där inte än, men kommer snart hoppas jag. Staffan är hur tam som helst nu, lite småfeg för nytt folk när jag är med, men går de in själva får de klappa honom :)
Ett nytt tricks med Staffan tränas för fullt, återkommer när han förstår lite mera :)

Hoppetossa är mer gosig än någonsin, vill bli klappad hela tiden, riktigt mysigt ! Katterna är det full fart på mellan gångerna de sover.

Nu har ni fått lite uppdateringar om djuren och sådär :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0