Ridlektion 9



Fick ha Ca-Do idag igen, jag verkligen älskar den hästen och tror hon gillar mig med. Hon blir riktigt glad när hon ser mig och puffar gärna på mig för hon vet att jag brukar klia henne i huvudet ( vilket hon älskar ) en bra stund innan jag börjar borsta henne, sötnos till häst ;)

Lektionen i sig måste jag få säga va riktigt bra, mycket trav och galopp och vi fick till och med upp lite flås för en gångs skull. Men jag vart besviken på det vi gjorde.
När vi kommer in på ridbanan så säger hon att idag ska vi träna att ställa hästen.. Det tycker jag vi tränat på ganska så mycket redan, men hon tyckte att det fanns mera knappar att lära sig så det var bara att sätta fart.
man kan aldrig bli fullärd så det var som sagt en bra lektion, men trodde vi skulle få träna på något annat.
Vi övade mycket galopp från skritt, vilket Ca-Do var riktigt bra på så det var superskoj !
Kändes bra att vara lite trött när man ridit klart, då ger det resultat :) !

Nästa gång kanske vi ska byta häst allihopa, jag vill verkligen inte det. Vi har 4ggr kvar och jag vill fortsätta rida Ca-Do de sista gångerna. Hon har verkligen hjälpt mig med att få bort rädslan för att rida, finns en del kvar, men blir bättre och bättre för varje gång, jag litar hur mycket som helst på henne vilket är en underbar känsla.
Jag skulle vilja fortsätta rida henne de sista gångerna så jag verkligen hinner med att bli av med rädslan för gott :) !

Kommentarer
Postat av: Stina

Hej! Läser din blogg då o då, vad jag förstått så har du egna hästar, samt rider på ridskola? du skriver att du är rädd för att rida, men hur funkar det, när man har egen häst??

2011-06-02 @ 21:18:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0