Östen & Ari

Igår tog jag in Ari och pysslade om han i stallet. Staffan var ute i sin hage och Östen var lös inne i stallet. Släppte lös Ari, sitter en grind vid öppningen så han kommer ingen vart.
Ari gillar grisarna och de är inte rädda för han heller.
Jag hade gett Östen massor av gräs innan Ari kom in, som Östen snällt blev tvingad att dela med sig av, de stod och åt i samma hög ;).
Efter att Ari gått in i Ruts box och bajsat, Hoppetossas box och rört omkring i halmen och sist in i grisarnas box och pinkat så kom han ut i stallgången igen. Stallde ner en balja med uppblött pellets till Ari på backen. Lille Östen blev nyfiken direkt och sprang fram, men Ari släppte inte dit han. Men när Ari lyfte huvudet så var Östen snabbt där och mumsa i sig mat, medan Ari stod över han med mat som rann över hela Östen =/ haha.
Sedan böjda Ari ner huvudet i baljan, men Östen vägra flytta sig så de stod och åt i samma bytta :), ganska så gulligt. Och just typiskt att ingen kamera finns i närheten, ska ta in Ari idag igen och hoppas de gör likadant för nu ska kameran med ut !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0