Skodan



Vi funderar på att sälja Skodan, inte bestämt oss till hundra % än, men dte lutar åt det. Håkan vill ha en diesel kombi och köpa till en släpkärra istället för Diesel Skodan med flak.
Mycket är det för komforten, komforten är inte den bästa i Skodan, men den drar knappt ingenting så är en väldigt ekonomisk bil och så är den lastbilsreggad så diesel skatten blir inte högre än en vanlig bensinbil.

När/ om den säljs kommer det sitta orginalfjädrar på den, nu sitter det sänkfjädrar på den vilket gör att den är extra obekväm att åka i. Den kommer vara nybesiktigad, ny kamrem, ny koppling. Servad och en massa mera saker bytta. Så tror vi kan få den såld utan större problem, de är ganska så lättsålda om de är någorlunda fräscha och det är våran. De är ekonomiska och just nu när bränslepriserna är lagom roliga så tror jag folk vill ha en ekonomisk bil =).
Bra pris bara såhär så säljs den, men annons kommer den inte ut på just nu.
Hmm svårt det här med bilar när man åker så mycket som vi gör..





Kommentarer
Postat av: Emma

Sv: visst är barnfilmer bra :) Kung Fu Panda är ju riktigt rolig. Så vi får hoppas att 2:an är lika bra om inte bättre :) Pirates är ju riktigt bra filmer!!

2011-05-04 @ 11:23:43
URL: http://emmagranstedt.blogg.se/
Postat av: MLI DAHLGREN

sv; ingen ide med bil när man inte har fast inkomst ;)

2011-05-04 @ 16:21:41
URL: http://mlidahlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0