Uggle ungar





Vi har ett stort träd på gården som det är ett stort hål i stammen på. Förra året så misstänkte vi att Uggle honan lagt sina ungar där. Det var förra året det vart lite knas med uggle ungarna, Honan knuffade ur dem ur boet innan de kan flyga. Det är normalt de gör så har jag läst, men våra katter var ute och försökte få tag i dem så vi jagade in katterna och jag försökte lyfta iväg uggle ungarna.

I år så har jag hört att det rasslar inne i stammen, men inte sett något. Gått och hoppats på att det kanske är uggle honan som hittat tillbaka och inte blev förskräckt efter förra årets bravader.
Och visst är det så, när Håkan kom hem i tisdags kväll sent, så klev han ur bilen och där kom Ugglehonan flygande med en orm i näbben och in i stammen :) :). Helt underbart, jag blev ruskigt avundsjuk, jag vill också få se något sådant =).
Älskar att veta att det finns en Uggla med ungar här på gården.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Åh, jag blir också lite avundsjuk, skulle med vilja se. Och fota! ;)



Och att den äter upp dom otäcka ormarna är ju ett STORT PLUS i mina ögon. ;) Hualigen,,, kan absolut inte med dom. Såg inlägget om orm, jag skulle ha sprungit skrikandes rakt in i huset tror jag! Hahaha...

2011-05-12 @ 20:15:03
URL: http://sofiagranstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0