Ridlektionen

Det vart en riktigt bra och kul Ridlektion.
Jag fick "äran" att rida ridlärarens egna häst Zvans :)! Kändes riktigt maffigt att sitta på han, vilken häst!
Ingen aning vad han är för ras, grov som tusan, men inte grov som en ardenner utan mer muskelgrov, och hög så det var pall som behövdes vid uppsittning ;-).
Han var svår men samtidigt skitrolig att rida, ena stunden behövde man knappt göra något medan andra sekunden var man tvungen att kämpa som en idiot. Fick vara med på noterna hela tiden, och tog man han för mkt i munnen satte han upp huvudet och drog iväg ;-).
Vore skoj o få rida han någon gång mera nu när man lärt känna han lite.
Varför han inte går lektioner oftast är för att han blir för stark när han sätter upp huvudet och för ha kräver rätt mkt av ryttare när det blir för många nya sa läraren.
Just nu är en av de stora hästarna "dålig", Mars blev halt för ett tag sedan och inte gått lektion på länge men är tydligen tillbaka snart om allt går vägen så då fick Zvans hoppa in igår och inte är jag ledsen för det ;-).
Kul var det också att se att Sofie som ja rider med börjat gilla Ca-Do massor! Ca-Do är ju hur trevlig som helst så kul att andra tycker det med :)!!!

Skönt med en riktigt bra lektion och kul häst, nu är glädjen tillbaka, satt inte en enda sekund och tänkte på allt trist runt omkring mig igår och det var hur skönt som helst !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0