Hatar



Finns lite saker jag verkligen hatar här i livet:

- Trånga utrymmen, har stark klaustrofobi. Till och med trånga lägenheter/hus kan jag känna av paniken, men oftast där räcker det med att öppna ett fönster ( konstigt jag vet ). Men går toadörren i baklås får jag panik direkt, hiss åker jag aldrig om det finns trappor ( oavsett hur långa trapporna är så går jag ). Enda hissen jag vet såhär på rak arm som går bra är på Marieberg, barnhissen den är glasad så man ser ut så den gör mig inget.

- Att bli fasthållen, tror det är klaustrofobin som gör sig påmind även där. En kram okej, men håller personen i mig för att larva sig får jag panik direkt. Kommer det någon bakifrån och slänger som om halsen för att fjanta sig får jag också panik och kan börja slå direkt, inte bra om jag råkar hålla i något, men det är ren reflex.

- Skrik, jag verkligen hatar när folk skriker eller höjer rösten mycket. Jag hatar även barnskrik, får ren panik där med oavsett vad ungen skriker över. Gillar inte folk med höga röster heller, men det går att acceptera, men skrik då går jag därifrån. Och barn som skriker vill jag helst inte vara i närheten av.

- Folk som klagar över pengar, fast de har pengar. Finns en hel del folk här i livet som klagar över hur fattiga de är fast nästa dag kan de åka ut och shoppa något för en hel del pengar. Då är man väl inte fattig eller ?, finns så mycket folk här i världen som verkligen ÄR fattiga. Inte råd att äta, klä sig eller något, familjer som bokstavligen får vända på varenda krona eller panta för att ha råd med mjölk, det är fattighet.
Bättre att säga att man inte vill lägga pengarna på ditt o datt eller bara hålla tyst.

- All sorts misshandel, oavsett om det gäller djur, barn, vuxna så gillar jag det inte. Förtjänar personen det för den gjort något riktigt dumt, okej det kan jag förstå. Men helt oskyldiga vuxna, barn och djur blir jag arg att höra över när de åkt på misshandel. Och vad folk än säger så kan ALDRIG ett djur och ett barn förtjäna att bli misshandlade, de har aldrig gjort något fel utan det är ägaren eller vuxna människorna som gjort något fel från början.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0