Vi som har så lite att göra



I söndags kom Janne och Emil hit för vi skulle pilla bort lite mera av putsen som slöppt och även börja mura om denna vägg som vart riktigt dåligt länge.




Vi skulle då passa på att bredda stall ingången för vagnen gick precis ut genom dörren vilket betyder att så fort Ari råkar svänga lite för tidigt går vagnen in i dörren vilket inte är bra. När Håkan skulle börja bredda dörrhålet så....




Rasade en hel del mera av väggen, den var en aning mer dålig än vad vi trott....




Insåg väldigt snabbt att det inte blir klart i söndags..




Såhär mycket tog vi bort, en hel del och det är ett väldigt stort hål nu, stallet är med andra ord väldigt luftigt. Ingen kan anklaga oss för att ha dålig ventilation i stallet åt djuren ;)




Suck kan man tycka, men men bara att börja på att mura upp ny vägg och det har redan på börjats.
Ska ta bilder på det allt eftersom så får ni följa uppbygget.
Kommer ta mer tid, lust, ork och pengar än vad vi trott, men ska man se det på den ljusa sidan så blir ju väggen bra och stabil efter det :) !
Och så kommer jag få nya stalldörrar vilket också vart i stort behov av länge. Men det tar sin lilla tid att mura för man kan inte ta allt på en gång utan måste få sin lilla tid på sig att sätta sig.
Och till råga på allt så har Håkan gått och blivit sjuker, så det tar tid då. Men vad gör det ? Inte har vi bråttom iaf :)
Hästarna kommer dock tycka det är skumt när de väl blir installade att väggen ser konstig ut, men de överlever :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0